Šta je novo?

Ne mogu dalje u Mafiji (bug?)!?!

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
Problem je u tome da kada sednem u ona sportska kola koja Bertone treba da modifikuje, ne mogu da ga pokrenem, a sto je jos gore ne mogu vise ni da izadjem iz kola??

To je onda definitivno bug.... Ja nisam imao problema u tom delu...

da video sam i na drugim forumima neki su se zalili i am sorrry

Matthias je napisao(la):
Problem je u tome da kada sednem u ona sportska kola koja Bertone treba da modifikuje, ne mogu da ga pokrenem, a sto je jos gore ne mogu vise ni da izadjem iz kola??

I ja trenutno igram Mafiju i nisam imao prolike da se sretnem sa bugom u igri a dosta sam presao(ubio sam onog tipa na doku al dok nisam pomerio onaj vagon otelio sam se)

Ma fora je u nacinu kako dodjes od rampe do garaze (autom ili pesice)...
Jedan od ta dva nacina blokira igru-ali se ne secam vise koji...
Tema ovog "baga" je vec ranije sazvakana na forumu.

Ser_Zile je napisao(la):
...

I ja trenutno igram Mafiju i nisam imao prolike da se sretnem sa bugom u igri a dosta sam presao(ubio sam onog tipa na doku al dok nisam pomerio onaj vagon otelio sam se)

Kako ?? Sve sam zive na nivou pobio i sve sam ispomoreo i sve sam ispritiskao i nista...

Vocko je napisao(la):
...

Kako ?? Sve sam zive na nivou pobio i sve sam ispomoreo i sve sam ispritiskao i nista...

Ako mislis na nivo na doku (sa vagonima i lokomotivom) treba da namestis dve skretnice tako da sine vode ka vratima magacina ispred kojeg stoji auto od onog baje (Morellijevog brata) pa onda da otkocis vagon cisternu tako sto ces joj izvaditi kajlu ispod prednjeg desnog tocka( gledano od cisterne ka stanici sa lokomotivom). Kjala se vadi takosto joj pridjes blizu dok se ne pojavi ! pa onda stisnes "Use" dugme.
Nakon toga ce cisterna krenuti sinama i udariti u vrata i tu ostati probusena. Sa desne strane ces primetiti tanak mlaz goriva koje curi i koje treba da zapalis( isto kao i sa kajlom).
Cisterna eksplodira i oula!! varta su otvorena.

Poz.

soko je napisao(la):

Hvala ti k'o bratu. Ja sam sve to uradio, osim onog dela sa cisternom tj njenim otkocivanjem. 3 puta sam igrao ceo nivo i ospice sam dobio :)

Ja sam imao isti problem kao Mattias. Udjem u auto, ne mogu da ga pokrenem a ni da izadjem vise iz njega. Fora je u tome sto sam pesaka doso od rampe do garaze, a trebalo je kolima.

Idi do trkackih kola SAMO kolima sa kojima si dosao i povezi onog sto ti otvara rampu jer u protivnom baguje.
Pozdrav

Puuno hvala bas je to bio problem, posto sam ja lepo pesaka dosao do kola :)

Nazad
Vrh Dno