Šta je novo?

ne mogu da vidim fajl

luka

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2000
Poena
619
downloadovao sam fajl sa
http://www.mbrepository.com/file.php?id=1751
http://www.mbrepository.com/download.php?id=1751&f=TweakMB.zip

to je zip fajl. ali nekako ne mogu da ga vidim sa total commanderom, ni na computer.
downloadovao sam fajl sa operom. fajl nije ni hidden, ni sistemski. koristim win7.
fajl mogu da vidim samo u operi, download prozor, mogu cak i da ga raspakujem preko opere koristeci winrar. tad winrar moze da vidi fajl, automatski otvori kad kliknem fajl iz operinog downloada. a ako odem u winrar i pokusam da ga pronadjem, nema ga nigde. inace ukljucena mi je opcija da vidim hidden fajlove.
imam intaliranu aviru sa aktiviranim guardom.
sta se desava?

uspem da rapakujem fajl. ali ni nove fajlove ne mogu da vidim u total commanderu, ni iz computer. vidim samo iz winrara. problem je jer moram da startujem fajl as administrator, a to ne mogu iz winrara.
sta da radim?

znaci odem u direktorijum gde sam downloadovao u total commanderu i tu je samo jedan fajl.
a iz opere vidom dva (oba su downloadovana iz opere), i samo iz opere mogu da vidim da su tu 2 fajla, i iz winrara ako ga startujem automatski (klikom u operi). a ako ga startujem normalno preko ikonice u desktopu, ne vidim fajl.

Probaj da skineš taj fajl sa drugim browser-om: Chrome, Firefox, Safari...

meni radi normalno

skini ga u neki drugi folder, ne na desktop

izgleda da je do opere. probao sam u mozili i snima bez problema. opera izgleda snima svaki drugi fajl. zadnjih nekoliko verzija opere pravi probleme. do skoro sam testirao beta verzije, a sad koristim poslednju zvanicnu verziju, izgleda i ona zeza.

Google Chrome ti je najbolji, veruj mi, skini njega i probaj ga luksone.
Brz kao munja i ima dosta opcija, samo treba da se naviknes na njega i to je to.
Na poslu koristim chrome, a ovde kuci firefox, stvar navike... :)

Google Chrome ti je najbolji, veruj mi, skini njega i probaj ga luksone.
Brz kao munja i ima dosta opcija, samo treba da se naviknes na njega i to je to.
Na poslu koristim chrome, a ovde kuci firefox, stvar navike... :)

Heh, Chrome jeste dooobar (meni je default), ali definitivno NEMA dosta opcija! Naprotiv, brdo opcija mu fali.

Nazad
Vrh Dno