Šta je novo?

Ne mogu da se ulogujem...

• Začetnik teme Začetnik teme Munja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Imam problem da se ulogujem na pojedine forume.To mi se i ranije desavalo,ali to sam resavao tako sto reinstaliram OS, i sve bude u redu.To bi mogao i sad da uradim,ali pretpostavljam da postoji i jednostavnije resenje.Dakle da li mogu negde u registry-ju da resetujem adrese ili sta vec koje browser salje pri logovanju?

Jel' ima mozda neko programce pomocu koga mogu da menjam ove podatke preko kojih se logujem,jer sam siguran da se reinstalacijom menjaju?

Mozesh da obrishesh cookies u browseru.

Obrisao sam cook-ije,ali ne vredi opet ne mogu da se ulogujem,mogu da samo da pristupim.Mora ona fora da se nekako resetuje dal' IP adresa ili tako nesto!?

Alo Munjo Idi U Kontralnu Tablu I Videces Da Pise Opcije Telefona I Modema Klikni Na New Location I Otvorice Ti Se Jedan Prozor Tu Mora Da Ti Pise Pozivni 011 I Drzava .ako It To Nije U Redu Onda Idi Kod Provajdera Da Ti Potvrdi Lozinku Ili Si Ti Slucajno Ili Si Promenio Lozinku Ajde.c

Ma, sve to sto si naveo je ok,nije problem u lozinci,evo ovaj forum mi radi i drugi,ali me sada samo zeza jedan na kojem moram da se ulogujem kako bih proverio PM,a mrzi me samo zbog toga da reinstaliram Windows,jer bi reinstalacijom istog sve bilo reseno i ponovo bih mogao da se ulogujem.Pa zato pitam da li mogu nekako to da podesim bez reinstalacije OS-a?

Nazad
Vrh Dno