Šta je novo?

Ne mogu da pronadjem svoj facebook fan page

mikav

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
610
Pozdrav svima.
Imam problem, kada hocu da pronadjem svoju facebook stranicu, i kucam njeno ime u search bar-u, ne pokazuju mi se nikakvi rezultati.
Da li mozda neko zna u cemu je problem?
Stranica je stara nesto vise od nedelju dana i ima oko 400 fanova.
Ne mogu da je pronadjem ni sa svog ni sa tudjih profila..
P.S. ovo je problem moga sina jer bih ja ima -5 fanova :d

Vrlo je moguće da je stranica ugašena iz nekog razloga od strane FB administracije... (neko se npr. "zaigrao" pa isforsirao akciju prijavljivanja stranice, i sl)

nije doslo do toga, jer imam jos jednu stranicu koju takodje ne zeli da prikaze.. kada postavim url i trazim na google-u,on je pronalazi ali na search bar-u na facebook-u ne..
ova druga stranica ima samo par fanova ali idalje ne zeli da je prikaze..
dakle,nije rec o forsiranju stranice..
oni su skoro menjali neke stvari u vezi facebook stranica,(promenili dizajn,uveli opciju da mozes stranici da posaljes poruku itd.)
i sada mislim da je to vezano za te promene jer je stranica napravljena u tom periodu

Aha... onda je do toga... Ja na mojoj stranici nisam hteo ništa da diram oko tog novog izgleda, već ću čekati da FB sam to prebaci.

Kontaktiraj FB podršku: malo ćeš se iscimati dok ne dođeš stvarno do "živog čoveka" (makar je tako bilo za billing support), ali će ti oni sigurno reći u čemu je problem.

sumnjam ali hvala.. pokusacu da je napravim sa drugog profila.. ako jos neko zna konkretan odgovor,neka ostavi poruku

Nazad
Vrh Dno