Šta je novo?

Ne mogu da pravim .iso fajlove

DukeofSerbia

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
390
Negde pre tri meseca sam kupio nov hard disk za laptop (iz opisa) i odlučio sam da pređen sa Viste Home Premium SP2 na Windows 7 Ultimate. Nisam imao nekih problema sa Vistom, al' dosadila mi :).

Imam problem iz naslova, a na netu nisam ništa uspeo naći.

Dakle, ne mogu da pravim .iso fajlove :crash:. Nije problem da ih nasnimim, ali kad hoću od nekog diska napravim .iso fajl, eto problema.

Koristim CDBurnerXP i kad krene da pravi .iso fajl, samo pukne i Win 7 izbaci prozor da traži rešenje. Instaliram ImgBurn, kad još gore - čik sam kliknuo da krene sa pravljenjem .iso-a momentalno sam popio plavi ekran! Pokušao sam još jednom i ista priča :bottle:.

Ima li neko pojma šta se dešava jer ne verujem da je slučajno čim ne mogu sa dva programa da odradim? Naravno, ovaj problem nisam imao u Visti.

DVD Decrypter,sa njim pravim i rezem iso fajlove bez problema na win 7.

Meni CDBurnerXP opusteno pravi .iso fajlove pod triesdvobitnom sedmicom. Za 64bitnu ne znam.

Ljudi, vi mu preporučujete programe koje on već ima i koji mu prave probleme. Problem je očigledno vezan za nešto drugo..

copyright?

Možda da skineš Intel Inf Update (zip verziju) pa da forsiraš overwrite drajvera (mislim da se to radi na setup.exe -overall, ali proveri readme)?

Jeste setup.exe -overall ili kako se vec zove izvrsni fajl.:)

Nazad
Vrh Dno