nikolaf7
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 405
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600, Lc cc 120
- Matična ploča
- Gigabyte B550m ds3h
- RAM
- 2x8gb ddr4
- GPU
- GB Aorus 1080ti
- Storage
- WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
- Kućište
- Bitfenix Shinobi
- Miš & tastatura
- G502 hero
- Mobilni telefon
- Samsung A34
Imao sam dual boot, stari xp i novi win7(koji koristim zadnjih godinu dana skoro), i konacno sam danas odvojio malo vremena da sa D particije(xp instalacija) prebacim sta mi treba i obrisem je, treba mi tih 50gb prostora jer su mi skoro puni diskovi.
Format D nije mogao, rucno brisanje traje vecnost, pa sam napravio butabilnu sedmicu usb, i kroz njega u command promptu uradio format D.
I kad sam restartovao, pokaze mi bootmgr is missing:wall:
Onda sam preko telefona trazio sve opcije kako to da popravim, preko boot usb usao na repair your computer ali mi ne vidi operativni sistem, uglavnom posle jos nekoliko stvari sam privremeno odustao i instalirao novi win 7 na onu formatiranu D particiju da bi mogao da koristim komp.
Uglavnom ne instalira mi se novi win preko starog, toliko programa i igara imam tu, hocu ako moze ikako da popravim tu instalaciju.
Format D nije mogao, rucno brisanje traje vecnost, pa sam napravio butabilnu sedmicu usb, i kroz njega u command promptu uradio format D.
I kad sam restartovao, pokaze mi bootmgr is missing:wall:
Onda sam preko telefona trazio sve opcije kako to da popravim, preko boot usb usao na repair your computer ali mi ne vidi operativni sistem, uglavnom posle jos nekoliko stvari sam privremeno odustao i instalirao novi win 7 na onu formatiranu D particiju da bi mogao da koristim komp.
Uglavnom ne instalira mi se novi win preko starog, toliko programa i igara imam tu, hocu ako moze ikako da popravim tu instalaciju.