Šta je novo?

Ne mogu da instaliram Aviru, ne dozvoljava mi

dejand

Cenjen
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poena
154
Ne mogu da instaliram AVIRU zadnju verziju 10,kada ukucam ono z aregistraciju on mi izbacuje da proverim konekciju za imternet,modem firewal,i da instaliram nesto ssl encrypted.,tako nesto.Nece pa bog,sve mi je u redu sa internetom, firewal ukljucen, modem u redu.ma sve je u redu, ali ne da mi da instaliram.Da li neko moxwe da mi pomogne i obijasni zbog cega mi ne da i kako da otklonim problem.

Definisi koje ono za registraciju? Avira nema registraciju, tj ne mora da se uradi nego na tom delu instalacije imas one 2 kucice koje su stiklirane i jednu treba da otstikliras da bi nastavio instalaciju bez popunjavanja tih registracionih gluposti.

@dejand

Instalirao sam Alviru više puta ali ovde nije jasno kakv ti problem imaš o kojoj registraciji u toku instalacije govoriš?

U pravu je MASTEROKRATA, nisam bio odstiklirao kvadratic ispod registracije.Hvala MASTEROKRATA.

lepo kad je problem resen .... a sledeci put iskljuci caps kad postujes teme

znam nego reko a ispotujem tj.imenie se pisu velikim slovima samo zbog toga,ali sada sam probao da instaliram premium security suite isto mi se desava, ovo je ne moguce da samo mene zeza.dodjem do dela gde su aktivaioni kljucevi i kada kliknem na next izbacuje mi poruku da proverom modem internet firwall,a sve je u redu.

Vrh Dno