Šta je novo?

Ne mogu da gledam div-x na gefore kartici

• Začetnik teme mihiz
  • Datum pokretanja
M

mihiz

Guest
Imam Asus v8170 magic graficku karticu,na istoj ploci. Problem se javlja kod gledanja divi-x filmova. Sa bilo kojim kodekom i playerom je jako losa slika. Kvalitet filma je podesen maksimalno ali je slika prilikom gledanja puna sitnih milimetarskih tackica. Da li je u pitanju graficka kartica ili nesto drugo?

Ako možeš, pošalji screenšot :D da vidimo u čemu je problem!

najverovatnije ti je u parametrima codeca potvrdjena opcija "Film Effects" - iskljuci je

nisam video ni jednu noviju GF karticu a da nema kockica :) sem nekih starijih TNT2 i Vanta serija koja to odradi OK.
U cemu je problem to ni nVidia nezna, jer da zna sredila bi problem.Sala mala :)
Treba pogledati neku karticu kao stari Kyro2 ili neku od Matrox-a pa da se vidi razlika.Cak i na Cpu 0 nema kockica.

kastor je napisao(la):
najverovatnije ti je u parametrima codeca potvrdjena opcija "Film Effects" - iskljuci je
Stavi je "na pola" tako neces imati zrnastu sliku a bice i mnogo manje uocljivo "kockanje" slike usled pakovanog materijala.
Ja ovako vec dosta dugo drzim i zadovoljan sam. T o je neki optimum za film efect.
Pozdrav!

mihiz je napisao(la):
Poslao sam ti na e-mail

Nisam dobio mail.

Ali poslusaj ostale, sigurno je to problem.

Vrh Dno