Šta je novo?

ne mogu da dovrsim instalaciju win-a

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
imam plocu GIGABYTE / GA-K8NSC-939 i sata maxtora od 200gb u dve particie(40+160).
instalacija win-a krene normalno , vidi hdd,particije..,ali posle drugog reseta ekran ili bude crn i tako stoji ili izbaci logo windows i onaj crvic prolazi,prolazi,prolazi, do besvesti, a kada ga tu nasilno resetujem zavrsi instalaciju digne win ali posle reseta opet ista stvar-crn ekran.
Imali ko kakvu ideju, napominjem da sam probao 3-4 verzije wina
u napred hvala

imam plocu GIGABYTE / GA-K8NSC-939 i sata maxtora od 200gb u dve particie(40+160).
instalacija win-a krene normalno , vidi hdd,particije..,ali posle drugog reseta ekran ili bude crn i tako stoji ili izbaci logo windows i onaj crvic prolazi,prolazi,prolazi, do besvesti, a kada ga tu nasilno resetujem zavrsi instalaciju digne win ali posle reseta opet ista stvar-crn ekran.
Imali ko kakvu ideju, napominjem da sam probao 3-4 verzije wina
u napred hvala

To dolazi do knflikta sa nekom od komponenata u samom racunarau,ako imas dva memoriska modula,izvadi jedan,pa pokusaj to prvo,kombinuj,moze i do modema,tv karte,ploce,izvadi sve uredjaje koji idu preko mrezne karte,USBa.
A sto se tice OS imao sam problema sa XP bez SP,isti simptomi kao kod tebe dok nisam uzeo verziju sa XP SP2!

Poslednja izmena:
izgleda da sam resio , kad sam ubacio ata hdd ,sve je bilo u redu,insalacija prosla o.k., tako da je izgleda problem izmedju sata i ploce(probacu firmwere hdd i bios ploce), u svakom slucaju hvala

Možda ti fale driveri za sata hd koji ako nisu ugrađeni u instalaciju moraju ručno da se ubacuju na početku instalacije F6 pa ostalo

Nazad
Vrh Dno