Gr@sSh0pp3R
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.01.2004
- Poena
- 619
Ovako,imam u kuci dva kompa i hteo sam da ih umrezim...Jedan je da kazem dole(na donjem spratu) drugi gore... I odlucio sam da ih povezem.. E sad posto nemam pojma o tome nista,pozvao sam neke likove i oni su dolsi i doneli dve lan kartice stavili u komp,i povezali ih kablom koji je otprilike 10-ak metara... e sad taj kabl ide kroz terasu(znaci spolja) do drugog sprata.Posto je tako najblize da se stavi.. No medjutim ne znam u cemu je fora bila,rekli su kao ne moze da se umrezi ne znam ni ja zbog cega,nisam razumeo.. e ali meni u kompu i na jednom i na drugom stoji LAN da je enabled,i pise time on:,sent,recived mislim iako se to slabo pomera,sent ide malo a recived nista... probao sam da igram npr cs,i kreiram igru.. e ali cim sa drugim kompom udjem u cs i kliknem na lan konekcije,automatski mi se na drugom kompu iskluci cs i pise NET_SEND ERROR nesto tako... Pa ono skontao sam da tu nesto ima..Ali ja i dalje ne mogu da saljem filove niti bilo sta da igram,a na oba kompa pise da je lokalna enabled...
Kao sto rekoh ja se ne razumem u LAN,pa bi svaka pomoc dobro dosla,bilo kakva podesavanja u windowsu itd.. E da zaboravih da kazem najvaznije,a to da mi je na oba kompa win XP..
Hvala unapred i pozzdrav
Kao sto rekoh ja se ne razumem u LAN,pa bi svaka pomoc dobro dosla,bilo kakva podesavanja u windowsu itd.. E da zaboravih da kazem najvaznije,a to da mi je na oba kompa win XP..
Hvala unapred i pozzdrav