Šta je novo?

Ne izgleda lose!

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
mADA, AKO NE BUDE ROCKET LANCHERA!>! :beat:
http://www.painkillergame.com/

Ma, to sam odavno procitao u Gamer-u... Kazu da ce biti slican Serios-u i WillRock-u, uz ipak malo vise gameplaya a manje napucavanja... ali kaze da osim grafike, sve ostalo deluje mnogo mnogo jednostavno i dosadno

Ma, nije samo to vazno, i SSam je imao ok grafiku kada je doshao pa sam ga batalio...

SS je bio Smorasti Shit!!!

Nemojte tako ljudi... :mrgreen:
SS mi je bio terapeutsko sredstvo svojevremeno... posle teskih i stresnih dana i maltretiranja sa polupismenim serbima... ja lepo kuci dovatim Ozbiljnog Stefa i za jedno po' sata "pobijem" tri puka likova i istresem se zamisljajuci sve njih koji su mi protutnjali kroz ofis! :mrgreen: :twisted:
Salu na stranu SS je imao ok grafiku i duhovite komentare... ostalo deja vu!
ps. izvinjavam se sto sam kao obican smrtnik "upao" u ovu moderatorsku diskusiju! :mrgreen:
:wave;

ma smor,iskreno gubim nadu da ce se pojaviti neki dobar FPS,ako me razocaraju HL2 i DooM3 ja cu u buduce samo da se vozim u skupim kolima NFS serijala(e jos kada bi se pojavio Porsche unleashed 2)...

Marti Misterija je napisao(la):
Nemojte tako ljudi... :mrgreen:
SS mi je bio terapeutsko sredstvo svojevremeno... posle teskih i stresnih dana i maltretiranja sa polupismenim serbima... ja lepo kuci dovatim Ozbiljnog Stefa i za jedno po' sata "pobijem" tri puka likova i istresem se zamisljajuci sve njih koji su mi protutnjali kroz ofis! :mrgreen: :twisted:
Salu na stranu SS je imao ok grafiku i duhovite komentare... ostalo deja vu!
ps. izvinjavam se sto sam kao obican smrtnik "upao" u ovu moderatorsku diskusiju! :mrgreen:
:wave;

Ma sta se izvinjavash, i mi smo ljudi...

ps. - "i drugi put"...

Vrh Dno