Vec duze vremena skupljam delove da sklopim jednu mini-ITX konfiguraciju, vecinu sam kupio ovde na forumu (kuciste i HDD) i posto sam ih konacno imao sve na broju, resih da za vikend spojim sve to.
Maticna je Gigabyte E350N Win8 (bez USB 3.0)
Kuciste je Chieftec BT-02B
RAM Kingston HyperX Blue jedan stap od 4GB @ 1600MHz CL9
HDD Samsung 1.5TB 5400 o/min
Sve sam lepo sklopio i kada sam pokusao da ga ukljucim, samo se 2-3 puta zavrteo ventilator na APU-u i odmah stao. Nema butovanja, hard se ne pokrece, nista. Cupao sam sve iz ploce i ostavio samo napajanje ploce, APU-a, ventilatora za APU i konektore za power on dugme i opet ista stvar. Na plocu ne moze da se prikljuci speaker (iako dolazi uz nju :lupko
tako da ne mogu da cujem da li ploca javlja neku gresku (osim telepatijski:smash
. Pokusao sam i sa drugim RAM-om, ali bez uspeha.
Ne znam do cega je, ako je do ploce to je ok, imam garanciju, ali me brine napajanje koje je doslo sa kucistem, jer sam isto uzeo ovde preko oglasa bez garancije, ali "novo i ispravno", kao sto rece prodavac.
Svaka pomoc je dobrodosla.
Maticna je Gigabyte E350N Win8 (bez USB 3.0)
Kuciste je Chieftec BT-02B
RAM Kingston HyperX Blue jedan stap od 4GB @ 1600MHz CL9
HDD Samsung 1.5TB 5400 o/min
Sve sam lepo sklopio i kada sam pokusao da ga ukljucim, samo se 2-3 puta zavrteo ventilator na APU-u i odmah stao. Nema butovanja, hard se ne pokrece, nista. Cupao sam sve iz ploce i ostavio samo napajanje ploce, APU-a, ventilatora za APU i konektore za power on dugme i opet ista stvar. Na plocu ne moze da se prikljuci speaker (iako dolazi uz nju :lupko
Ne znam do cega je, ako je do ploce to je ok, imam garanciju, ali me brine napajanje koje je doslo sa kucistem, jer sam isto uzeo ovde preko oglasa bez garancije, ali "novo i ispravno", kao sto rece prodavac.
Svaka pomoc je dobrodosla.