Šta je novo?

Nešto totalo nestandardno - Shogi set

Dimco

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2007
Poena
360
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X / Thermalright Silver Arrow 130, Noctua NF-A12x25 PWM
Matična ploča
Gigabyte B550I AORUS PRO AX
RAM
Crucial Ballistix DDR4-3600 32GB (2x16GB) BL2K16G36C16U4R
GPU
EVGA RTX 3080 XC3 Ultra
Storage
ADATA XPG GAMMIX S11Pro PCIe Gen3 x4
Zvuk
Presonus Eris E3.5 BT, Arctis Pro Wireless
PSU
Corsair SF750
Kućište
JXK-F1
Monitor
LG 27GL850-B
Miš & tastatura
Anne Pro 2, Scyrox V6
Ostale periferije
Presonus Eris E3.5 B
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuje me da li ima negde kod nas da se pazari Shogi set, prosečnog kvaliteta od punog drveta. Već duže vreme igram online varijantu pa bi želeo da imam i pravi set.

Ko ne zna šta tražim: https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Shogi

Može i neki sajt iz okruženja koji šalje kod nas ne naručuje mi se baš iz Japana ili US.

Hvala.

U bokca ti, pa za ovo mora da znaš Japanski, hmm....zainteresovao si me sa ovim. Tabla i figure mi izgledaju krajnje jednostavno osim naravno natpisa na njima, ovo SVE možeš i sam da napraviš samo umesto Japanskih znakova na figure staviš naše recimo oficirske zvezdice i pruge i naravno prevedeš pravila igre na Srpski. Kao tabla može da posluži bilo kakvo parče jačeg karton ili drveta išpartano markerom ili ugraviranim linijama polja ako je u pitanju drvo.

Znam da može od papira imam i 3d template, ali ja hoću da nabavim pravu stvar gde su figure od punog drveta ili još bolje bambusa.
Što se tiče japanskog nikakav problem, brzo se nauče znakovi, a i figure zavisno od jačine razlikuju se po veličini. Ima da se pazare i setovi sa prevodom na engleski ili znakovima ali to nije to. :)

Našao sam sajt koji šalje u Srbiju. Set koji mi se dopada je oko 40$ a samo putarina izađe 60$. Nije mi žao za 100$ ali za te pare mogu da uhvatim i stolara da mi napravi vrh set po mojoj specifikaciji.
Moraću da nađem neki evropski sajt koji ima ovo u ponudi.

Nazad
Vrh Dno