Šta je novo?

Neće da čita podatke sa harda!?

kojamx

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2007
Poena
301
Skoro sam uzeo hard disk SAMSUNG HD502IJ, od ranije imam hard SAMSUNG SP2014N, matrična je ASUS K8V X-SE, i sve je radilo OK, dok nisam morao reinstalirati OS, tj. XP, prvo ga novoinstalirani XP, nije uopšte očitavao, sve dok nisam instalirao drajver, a potom nije htio da očita neke podatke sa harda, a i ranije je počeo da te nazive fajlova i foldera boji zelenom bojom, a sada konstantno prijavljuje grešku, a fajlove vidi, ali ne može da očita?

Ako su zelene boje, znači da su kriptovani. E sad, što si ih ti kriptovao, to samo ti znaš. Fajlove može da čita samo onaj korisnik koji ih je i kriptovao, ostali ne mogu. Probaj da kreiraš korisnika sa istim korisničkim imenom i lozinkom koji si imao kada su ti fajlovi kriptovani. Možda to pomogne, u suprotnom ne verujem da ti ima pomoći.

Ako su zelene boje, znači da su kriptovani. E sad, što si ih ti kriptovao, to samo ti znaš. Fajlove može da čita samo onaj korisnik koji ih je i kriptovao, ostali ne mogu. Probaj da kreiraš korisnika sa istim korisničkim imenom i lozinkom koji si imao kada su ti fajlovi kriptovani. Možda to pomogne, u suprotnom ne verujem da ti ima pomoći.

Mislim, da ja nisam kriptovao fajlove, ali to sad i nije bitno.
Šta si mislio pod tim da kreiram korisnika sa istim korisničkim imenom i lozinkom?

Misli da kreiras korisnicki nalog isti kao sto je bio na prethodnom sistemu (pre nego sto si radio install novog sistema.) Ako si uradio image proslog sistema probaj da nadjes SAM file (ne mogu da se setim koji je 2.gi). Mada cisto sumnjam da ces moci da izvuces podatke i da napravis istovetan nalog

Misli da kreiras korisnicki nalog isti kao sto je bio na prethodnom sistemu (pre nego sto si radio install novog sistema.) Ako si uradio image proslog sistema probaj da nadjes SAM file (ne mogu da se setim koji je 2.gi). Mada cisto sumnjam da ces moci da izvuces podatke i da napravis istovetan nalog

Formatirao sam sistemsku particiju, a sve je ostalo isto, misliš na korisničko ime i ostalo?

Da, na korisničko ime i lozinku koje si koristio na prethodnoj instalaciji i sa kojima si mogao da pristupaš tim fajlovima.

Poslednja izmena:
Vrh Dno