Šta je novo?

NBA Live 2005 - naslovna

manchester

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
a na njoj pogodite ko ? :S:

Prilozi

• 05cover.jpg
    05cover.jpg
    15.4 KB · Pregleda: 228
Poslednja izmena:
:D :d :p :p :)
AAAAAAAAAAhahahahhahahahahaaaaa...

Znaci ne mogu da verujem da su se toliko zeznuli ! :d

Xaxaxaxaxaaxaxaxa ne mogu da vjerujem..xaxaxaxaxa :)
Nego kad ce ova igra da izadje za PC?

manchester je napisao(la):

Boze dragi,pa ovaj nije na 1% utakmica u regularnom sampionatu....cuvaju ga za play-off!
:d :d :d
Al' kakav igrac takva i igra!Nece mentoli da se sete da prebace 2K3 na PC,desilo bi se isto kao sa Fifom2004(nigde je nema)!Inace 2K3 je najrealnija kosarka koja je ikad napravljena,a probao sam je na PS2 i GC!!!

Pozdrav

Ja ocekujem prilog u TV Dnevniku u 19.30!

Ono kao, jos jedan od uspeha nase drzave i nadarenog naroda. Za sve nas je Bog dao! I da krasimo kutije PS2 igrica, izmislimo struju, pobedimo sve susede i svet u ratu i da budemo jos, povrh svega, lepi i pametni. Samo nas na Mesecu nema, ali je tamo, ionako, "sux big time"! Ja ne znam za vas, ali ja sam ponosan :d

Ma ljudi da to nije neka montaza?
U svakom slucaju zanimljiva naslovna.

Milan82bh je napisao(la):
Boze dragi,pa ovaj nije na 1% utakmica u regularnom sampionatu....cuvaju ga za play-off!
:d :d :d
Al' kakav igrac takva i igra!Nece mentoli da se sete da prebace 2K3 na PC,desilo bi se isto kao sa Fifom2004(nigde je nema)!Inace 2K3 je najrealnija kosarka koja je ikad napravljena,a probao sam je na PS2 i GC!!!

Pozdrav

Kako to mislis da 2003 nece da prebace na PC. Ako mislis na NBA Live 2003, postoji na PC-u, igra je odlicna, a NBA Live 2004 takodje postoji na PC-u i jos je bolja.
A sto se FIFE tice, ima je kod mene, a igra se intenzivno i u obliznjoj igraonici. Samo sto je igraju ljudi koji su je dobro savladali, posto tek tako izgleda realno, jer je igra vrlo teska. Za razliku od nekih starijih FIFA, koje su mnogi poistovecivali sa fliperom.

NBA 2k3 je zaista odlicna igra, 2k4 nisam probao tako da ne znam, ali mi je tesko da zamislim da moze biti drasticno bolja, ali ne sumnjam uopste da je bolja od 2k3.

delimir je napisao(la):
NBA 2k3 je zaista odlicna igra, 2k4 nisam probao tako da ne znam, ali mi je tesko da zamislim da moze biti drasticno bolja, ali ne sumnjam uopste da je bolja od 2k3.

Mozda bi trebalo da je probas. Igra je sjajna. Igraci se bacaju za lopte kada leti u aut, mnogo vise presecaju pasove. Nekako tecnije deluje. Postoji i odvojen taster za zakucavanje, dok je sut sut i kada si ispod kosa. A ostalo sto je bilo i u 2k3 je sacuvano.

delimir je napisao(la):

Obavezno probaj po meni je logičan korak napred. Baš sam pre neki dan sticajem okolonosti probao 2k3 i video da koliko je 2k4 bolja.

Agilni je napisao(la):
Kako to mislis da 2003 nece da prebace na PC. Ako mislis na NBA Live 2003, postoji na PC-u, igra je odlicna, a NBA Live 2004 takodje postoji na PC-u i jos je bolja.
A sto se FIFE tice, ima je kod mene, a igra se intenzivno i u obliznjoj igraonici. Samo sto je igraju ljudi koji su je dobro savladali, posto tek tako izgleda realno, jer je igra vrlo teska. Za razliku od nekih starijih FIFA, koje su mnogi poistovecivali sa fliperom.

Ma ne bre! :d NBA Live 2003 je shit(kao i NBA Live 2004)!
Mislio sam na Segin mega hit serial 2K2,2K3.A fifiu sam spomenuo,da su svi batalili kad je izasao PES3 iliti WE7!!!
Onaj ko je probao segin basket sigurno zna o cemu pricam....osatali se i dalje zaglupljuju sa NBA Live 200x! :p

Bolje od NBA Live 2004 jos nisam video. Pa ako kazes da se brdo nas zaglupljuje, ok. Igraj se ti na Segi, pa kada mi je neko pokloni, mozda cu i ja.

Agilni je napisao(la):
Bolje od NBA Live 2004 jos nisam video. Pa ako kazes da se brdo nas zaglupljuje, ok. Igraj se ti na Segi, pa kada mi je neko pokloni, mozda cu i ja.

Ma,ne igram se ja na segi,samo sam spomenuo da je segina igra.....ja to igram na Gamecubu! :d

Da secam te segine 2K3 bilo je tu interesantnih sitnica kao kad se "naguzis" ispod kosa ono kamera te zumira i promeni ugao...Sigurno nebi bilo lose kada bi sega izdala i za PC neku dobro primerenu verzuju ako nista cisto zbog neke konkurencije EA SPORTS-u,mada su i oni napravili dosta solidan posao sa 2004. verzijom ali jos moze bolje...
Sto se tice Milicica i ako ovo nije neka montaza ili "verzija za srpsko" trziste onda se tu neko opasno zeza :trust:

Poslednja izmena:
NBA Live 2003 je teško g***o sa dobrom grafikom i animacijom. Tamo odbrana ne može da se igra na iole boljim igračima, iz reketa može uvek da se da koš čak i bekovima. Nedostaje malo realniji šmek, kao u PES3 (mada ja više volim basket) ali... :wall:

NBA 2004 je do sada najrealniji basket na kompu i tu nema reci...
A sto se tice Milicica, montaza nije i to je 100% sigurno...

hehe simpaticno... sto se tice milicica mozda ne igra ali je svakako jedan od najpopularnijih igraca u svom klubu, na njemu su gradili celu medijsku kampanju za detroit !

Ja sam negde prochitao da stavljaju "mlade talente: na naslovnoj strani NBA 2005. A mozda je chak jedan od ponudjenih primera za dotichnu igru!
Sve u svemu bruka :D Milichic nije odigrao ni 10 min. u NBA. :) A i frizura mu nije takva vishe :D

NBA 2004 je do sada najrealniji basket na kompu i tu nema reci...
...

Naravno da nema kad je jedini!!!Prokleti monopolisti... :mad: Zato postoje konzole. ;)

Vrh Dno