manchester
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.04.2003
- Poena
- 619
manchester je napisao(la):a na njoj pogodite ko ? :S:
Milan82bh je napisao(la):Boze dragi,pa ovaj nije na 1% utakmica u regularnom sampionatu....cuvaju ga za play-off!
:d :d :d
Al' kakav igrac takva i igra!Nece mentoli da se sete da prebace 2K3 na PC,desilo bi se isto kao sa Fifom2004(nigde je nema)!Inace 2K3 je najrealnija kosarka koja je ikad napravljena,a probao sam je na PS2 i GC!!!
Pozdrav
delimir je napisao(la):NBA 2k3 je zaista odlicna igra, 2k4 nisam probao tako da ne znam, ali mi je tesko da zamislim da moze biti drasticno bolja, ali ne sumnjam uopste da je bolja od 2k3.
delimir je napisao(la):NBA 2k3 je zaista odlicna igra, 2k4 nisam probao tako da ne znam, ali mi je tesko da zamislim da moze biti drasticno bolja, ali ne sumnjam uopste da je bolja od 2k3.
Agilni je napisao(la):Kako to mislis da 2003 nece da prebace na PC. Ako mislis na NBA Live 2003, postoji na PC-u, igra je odlicna, a NBA Live 2004 takodje postoji na PC-u i jos je bolja.
A sto se FIFE tice, ima je kod mene, a igra se intenzivno i u obliznjoj igraonici. Samo sto je igraju ljudi koji su je dobro savladali, posto tek tako izgleda realno, jer je igra vrlo teska. Za razliku od nekih starijih FIFA, koje su mnogi poistovecivali sa fliperom.
Agilni je napisao(la):Bolje od NBA Live 2004 jos nisam video. Pa ako kazes da se brdo nas zaglupljuje, ok. Igraj se ti na Segi, pa kada mi je neko pokloni, mozda cu i ja.
Ja sam negde prochitao da stavljaju "mlade talente: na naslovnoj strani NBA 2005. A mozda je chak jedan od ponudjenih primera za dotichnu igru!manchester je napisao(la):a na njoj pogodite ko ? :S:
manchester je napisao(la):NBA 2004 je do sada najrealniji basket na kompu i tu nema reci...
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari