Šta je novo?

NBA League Pass

drox

Poštovan
Učlanjen(a)
15.04.2020
Poena
65
Evroliga TV ima svoju, prilično živu temu na ovom podforumu, što znači da među članovima foruma ima sasvim dovoljno ljubitelja košarke.
Kod nas je cena sezonske pretplate blizu 10 hiljada, međutim NBA za "Turke" ima ponudu koju nije lako odbiti, 600 lira (odnosno 20 evra) za sezonski League Pass Premium uz omogućen strim na 3 uređaja istovremeno, prenosi i snimci svih utakmica tokom sezone i Play-off a, kvalitet slike bolji nego na Arenama, mogućnost izbora audio strima. Upravo sam uplatio, dva mesta su slobodna, cena je 800 din, ima li zainteresovanih za podelu pretplate?
Screenshot_4.jpg

Napravio sam i ja akaunt, cena je 1000 din, jos dva mesta su slobodna, nek se javi u pm ko je zainteresovan

Kako ste uspeli platiti našim karticama?

Imate za par $ naći NBA League Pass Premium hakovane naloge, malo potražite po netu ;)

Ko ne može da se snađe sa otvaranjem i plaćanjem preko turskog naloga (nije baš jednostavno), a ne želi hakovane naloge, trenutno je akcija na zvaničnom sajtu nba.com, ostatak sezone sa 50% popusta. Ako vam ne treba više od jednog strima to mu izađe ~3600din. Premium sa 3 strima ~4850din.

ukoliko je neko zainteresovan da delimo nba league pass pretplatu i ove sezone, nek mi pise u DM

Nazad
Vrh Dno