Šta je novo?

NBA All Star 2003

Jos je rano....

nije rano!

svi za peju da glasaju

peja rulez

Re: nije rano!

Venom je napisao(la):
svi za peju da glasaju

Nije zasluzio. Mozda se nesto promeni, ali sada nije zreo za All Star.
Volim ja njega, ali ne mogu da glasam ako mislim da nije zasluzio.. Prosle godine jeste.

Kako god igrao on je nas, on je SRBIN. Iako ne volim onog floppy-a ja glasam za njega zato sto je nash. Kako si bre ti takav, ti zivis preko vuce te nostalgaija i ti bakrachi, pa ti bi trebao po ceo dan da klikces za Pedju i floppy-a :)

floppy suck vichu navijachi lejkersa :)

floppy floppy

divac bre

nego "nije zasluzio" - manje vishe glupost

igra isto kao i proshle godine

Jao, ni ne znas koliku nostalgiju imam za basketom, generalno!
Ovde na TV-u nema nista od kosarke - ni NBA, ni Euro, cak ni svetska prvenstva :(. Finale sa Argentinom sam slusao preko telefona, tako sto je neko u Bg-u prislonio slusalicu na TV... Osecao sam se kao moj deda koji je za vreme rata jurio radio London. 21 vek..

Naravno da ja njih volim, jer su *nasi*, ali mi savest ne da da glasam za njih, ako nisu zavredeli. Divac jeste vise nego Stojakovic. Mislim da i Radmanovic pruza odlicne partije, zasto ne onda njega pre? Ali tek je proslo 10-ak utakmica, treba vremena.

Ljudi se razlikuju. Ja ni za svoje dete ne bi lobirao da bude prva violina u skolskom orkestru ako ne mislim da je dovoljno dobra.
Prosle godine su Divac/Stojakovic igrali zaista odlicno, Stojakovic jos nije u toj formi.

Opet, mozda i nije tako jer, na zalost, sem statistike i nemam drugih utisaka..

Imao si prenose preko Sportske Centrale, za ubuduce da znas oni prate sva ta velika takmicenja i prenose ih. Naravno treba neka clanarina za prenose, ali vredi veruj mi bas opsirno rade analize i sva desavanja oko prvenstva - izuzetno profesionalno ne bi rekao da je to nas sajt.

Sportska Centrala.

Re: Re: nije rano!

Aleksandar je napisao(la):
Nije zasluzio. Mozda se nesto promeni, ali sada nije zreo za All Star.
Volim ja njega, ali ne mogu da glasam ako mislim da nije zasluzio.. Prosle godine jeste.
Jesi li ti nekada cuo za izraz "tempiranje forme":D .U NBA svemu se prilazi na naucnoj osnovi,pa tako ovaj izraz dobija mnogo vise na znacenju.Po tvom kriterijumu ni Weber nije zreo za All Star:D

Aleksandare ,
Kako mozes da kazes nije ZASLUZIO , pa setimo se samo radovanja sa evropskog i svetskog prvensta pa zatim neprespavanih noci sa PLAYOFFs finala . On je nas dovoljno zaduzio da mi celog zivota klikcemo na njega . :wave;

alexandre pusti statistiku

gledao sam jednu ove sezone,i kidao je...

Ma nema veze, i ako ga neizglasamo za startnu petorku, zvace ga trener zapada, jer njega svi treneri prosto obozavaju (tako je i bilo i proshle godine)! ZAMISLI, SRBIN koga AMERI obozavaju. Neverovatno, ali istinito.

Ma koje crno obozavanje, pre ce da zovu nekog nesretnog belca amera neko Pedju, zabole njih uvo za njega.

ZeeGerman je napisao(la):
Ma nema veze, i ako ga neizglasamo za startnu petorku, zvace ga trener zapada, jer njega svi treneri prosto obozavaju (tako je i bilo i proshle godine)! ZAMISLI, SRBIN koga AMERI obozavaju. Neverovatno, ali istinito.

Odakle ti to da Ameri obozavaju Pedju?

Ahhh, voleo bih da sam mogao da ga gledam ove sezone, ili bilo koga drugog, kad sam vec kod toga...

Ja bih veoma voleo da se Pedja ponovo nadje na All-Staru i ove godine. Ali to treba da bude zasluga njegovih igara ove sezone. Cak ni mnogi vrhunski igraci u NBA nisu igrali *svake* sezone All-Star, vec zavisno od forme. Kada bi svako glasao samo za svog ljubimca onda bi prve petorke na All-Star vikendu bile kao popis navijaca..
Obzirom koliko ima Kineza, pa cak i u samoj USA, trebalo bi onda ocekivati Jao Minga vec ove godine tamo.. Ocekujem da ce on biti Olstar igrac, ali za koju godinu, sigurno ne sad.

Fino, patriote smo, jer da glasam za Rakocevica na mestu pleja? Bolje Jarica, vise je igrao..

> Po tvom kriterijumu ni Weber nije zreo za All Star

Ko zna, ide ovo sudjenje, mozda pukne, pa pocne lose da igra.. Mozda nesto drugo. Secate li se kakva je zvezda Son Kemp bio? Weber je super-talenat, ali razmislite o komentaru ESPN-a povodom njegovog pobedonosnog kosa protiv Orlanda:
"In was only the second game-winning basket in Webber's five seasons with the Kings".
Sjajan je kosarkas, ali nije lider.. Ja bih sada (opet) glasao za Karl Malonea i Tima Dankana za 4-ku Zapada..

Da ne bude zabune, navijam svim srcem i za Sakramento i za sve nase, a i "nase" u NBA. Ponekad i za "njihove". Radujem se odlicnoj Rasinoj sezoni, ali mi je drago i za Giriceka, njega sam gledao i uzivo, a i *rodjeni* smo u istoj zemlji. Ne zivimo vise u istoj, nemamo iste pasose, ali je to poznata kosarkaska skola.. Uostalom, Drazen je bio jedan, boli me uvo za nacionalnost.

Ja cu, ipak, na kraju glasati za onoe koji mislim da su najbolji, sa tim sto nasi imaju jedno 30% fore.

Ali, sacekacu jos, izgleda da mu (im) ide sve bolje i bolje. Ima izgleda.
Inace, i mislim da ga vole sto je beo. Od Krisa Malina nije nesto bilo belih super-sutera. Ne mislim na sut-dva kao Stiv Ker, vec na pravog snajpera.

Calibra 4WD je napisao(la):
Odakle ti to da Ameri obozavaju Pedju?

Pa, dobro, nemoj da me vuchesh za jezik, ali koje je obrazlozenje shto je igrao na ALLSTAR-u proshle sezone!? Zato shto je dobar? Jeste, dobar je, ali bilo je nekih sa daleko vishe glasova od njega, pa ih nisu zvali. Divac je pravi primer. Mozda ga sad bash i nece voleti jer je deo ekipe koja ih je pokopala na njihovom terenu (kako ono reche: "In your house"), ali ipak mislim da ga gotive...

Aleksandar je napisao(la):
Ko zna, ide ovo sudjenje, mozda pukne, pa pocne lose da igra.. Mozda nesto drugo. Secate li se kakva je zvezda Son Kemp bio? Weber je super-talenat, ali razmislite o komentaru ESPN-a povodom njegovog pobedonosnog kosa protiv Orlanda:
"In was only the second game-winning basket in Webber's five seasons with the Kings".
Sjajan je kosarkas, ali nije lider.. Ja bih sada (opet) glasao za Karl Malonea i Tima Dankana za 4-ku Zapada..

Bez uvrede, ali zvati starkelju poput Malonea u AllStar tim... Znam, reci cesh starkelja, ali bolji od vecine, i to stoji, ali koji ce on djavo tamo, ko da nije dovoljno bio na tim mechevima koji su obichne revije. Bolje da idu mladji igrachi, da vide to "chudo" od mecha i tako to. Uostalom, zashto ona svinja (Shekil) vec par sezona (nisam siguran da li su 2 ili 3 u pitanju) ne igra!? Kao povredjen!? Priche za malu decu, mrziga bre, lenshtina, a izmedju ostalog nije mu interesantno. Za Webbera se slazem sa tobom i mislim da je Dankan daleko korisniji igrach od njega i tachno mu fali to shto nije nikakav lider, a ipak ima oko 10 godina (ili greshim?) iskustva u NBA, ali u medjusobnim duelima se mnogo bolje snalazio od navedenog Dankana...

Ipak, ja volim da kazem "napred nashi", bez obzira na sve...

Vrh Dno