Šta je novo?

NBA 2k14

kVu

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2003
Poena
675
najavljuju next-gen grafiku :) ne izgleda loše

Wau... Mada je realno u ovoj igri gameplay najbitniji...

Lip Sync
:lupko::lupko:

Ovo izgleda uzasno!
Oni se jos ovim hvale?!? WTF?!? Next gen??!
Jel su oni pogledali neke next gen naslove, tipa novi MGS?!?

Ovo izgleda uzasno!
Oni se jos ovim hvale?!? WTF?!? Next gen??!
Jel su oni pogledali neke next gen naslove, tipa novi MGS?!?

Nikad nijedna sportska igra nece imati grafiku kao MGS, a mislim da joj to i nije cilj... Ja sam vise nego zadovoljan grafikom...

Ako ne optimizuju PC verziju i srede multiplayer ne vredi im ni da NBA igrač po želji dostavlja igru na kuću.

A gde pise da izlazi za PC?

A gde pise da izlazi za PC?

Zvanično je objavoljeno:

James will grace a packshot (full size at the end of this article) appearing on five different platforms—the Xbox 360, PlayStation 3 and PC, arriving on the traditional first-Tuesday-in-October date of Oct. 1; and on the Xbox One and PlayStation 4 when those new consoles arrive.

Poslednja izmena:
Sve mi se vise cini da cu je igrati na PS4... Samo da nasi ne odvali sa cenom... Al radice Segedin onda...

To sasvim moguće, ali videćemo.

Evo zaista stizu odlicne vesti

copy/paste

NBA 2K14 has an exclusive multi-year global partnership with 14 of the top teams from the Turkish Airlines Euroleague. Those teams are seen below.

Alba Berlin
FC Barcelona
Real Madrid
CSKA Moscow
EA7 Emporio Armani Milano
Montepaschi Siena
Fenerbahçe Ülker Istanbul
Anadolu Efes Istanbul
Olympiacos Piraeus
Panathinaikos Athens
Maccabi Electra Tel Aviv
Zalgiris Kaunas
Unicaja Málaga
Laboral Kutxa Vitoria

This is the first time Euroleague teams will be featured in the NBA 2K series and fans can play against NBA teams. No other features have been announced for the Euroleague teams, we might see more details later today.

Ovo se zaista dugo cekalo : )

Grafika nije ni bitna, ali je ok. Gameplay je, hajd' reći ću dobar ali ima tu dosta za napredak. A nešto što mi najviše ide na živce, što pokreti igrača u igri izgledaju tako nerealistični, npr. titranje lopte je nekako, robotski, i sve je nekako u tom stilu. Inače trenirao sam košarku, pa me i najmanji detalji mrze.

Glavno pitanje je da li će da srede AI, ili nas očekuje još jedna sezona "rubberband momentuma" i sličnih mehanizama koji čine igru "interesantnijom"...

Dal je ovo uopšte novi engine ili samo stari našminkan?
Inače ovo Euroleague je odlična vest, doprineće mnogo većoj popularnosti ove igre!

Da, trebalo bi da ubace Partizan i Halu Pionir, pa pred početak utakmice da publika peva "Da volim crno bele"! :d

U realnosti, kladim se da će svi EL timovi igrati u istoj hali, a da ambijent neće ni da liči na evropski. Poznavajući površnost 2K developera, biće na nivou modova za 2k12, 2k13. U suštini, nekoliko custom timova, sa logoima i igračima čije prezime komentatori znaju da izgovore, uz poneku konstataciju koju će iz meča u meč ponavljati kao papagaji... :D

Ma trebali bi da ubace partizan i ako partizan izgubi utakmicu da snime "navijace" kako gadjaju igrace sa upaljacima :) O da. XD

Nikad?! A pretpostavljam da se "nikad" nije desilo da navijaci indiane biju navijace? :)

Ma trebali bi da ubace partizan i ako partizan izgubi utakmicu da snime "navijace" kako gadjaju igrace sa upaljacima :) O da. XD
Ajde ne lupetaj i ne truj temu. KK Partizan je pojam i institucija i u EL a da ne pricam u Srbiji. Navijaci Partizana nisu nikad gadjali igrace upaljacima. Gadjali su upravu. Nesto sto vi nikada ne radite jer verujete Coravom, Dzaji, Blicu i B92 a krivi su vam Dule i Tole sto i kad imate 3 puta veci budzet od nas ne umete nista da osvojite.

Ajde ne lupetaj i ne truj temu. KK Partizan je pojam i institucija i u EL a da ne pricam u Srbiji. Navijaci Partizana nisu nikad gadjali igrace upaljacima. Gadjali su upravu. Nesto sto vi nikada ne radite jer verujete Coravom, Dzaji, Blicu i B92 a krivi su vam Dule i Tole sto i kad imate 3 puta veci budzet od nas ne umete nista da osvojite.

+1

Nista ja ne lupetam. I ne navijam za "nase". Ali dosta off-a. U svakom slucaju bice ovo odlicna igra. ;)

Jel' ovo postoji neka druga tema za 2k14 ili niste pod utiskom igre? :)

Ovi evroligaski timovi ni za sta nisu, ne mogu ih koristiti ni u karijeri ni asocijaciji niti u nekom gejm modu sem obicnom prijateljskom kik of-u.
Poceo sam sezonu sa Bullsima (omiljenim timom) i na najjtezem levelu imam skor 8-1 na pocetku sezone (malo je prelako to), d rose se igra sa protivnicima kao sa djecom.

@jim9, Pozdrav za Game of Thrones buraza haha

Poslednja izmena:
Pozdrav i tebi! :)

Prošli pretežak, ovaj prelak, istog sam mišljenja.

EL timovi imaju stare rostere.

Partizanovi navijači, barem oni košarkaški, kada izgube, ponašaju se ovako:
[YOUTUBE]xIA3EYDducM[/YOUTUBE]

Što bi jedan veliki čovek rekao: "Časovi ljubavi" ;)

Poslednja izmena:
Pošto odoste off totalno iako ima samo dve strane napisane, da postavim jedno pitanje.
Jel zna neko šta je onaj SM Challenge (social media challenge) i kako se on izvršava?
I gde uopšte da vidim koji je trenutni challenge?
Hvala

Samo cu reci da je ovo brutalno dobar basket. Evropski timovi nisu trebali da budu ubaceni u NBA igru. Da se razumemo voleo bih igru da se napravi posebno sa evropskim klubovima i onda ce biti detaljnije i sa mnogo vise paznje uradjeno, ovde su ubacili samo reda radi jer su evropski klubovi poceli da igraju prijateljske sa NBA timovima...

Pošto odoste off totalno iako ima samo dve strane napisane, da postavim jedno pitanje.
Jel zna neko šta je onaj SM Challenge (social media challenge) i kako se on izvršava?
I gde uopšte da vidim koji je trenutni challenge?
Hvala

odes na onaj social media i neki od kosarkasa iz protivnickog tima ti postavi challenge. tipa, izazove te da si los i da ce tako dobro da te cuva da neces ti 10 poena da postignes. ti naravno razbijes budalu i dobijes 100xp. mada, 2k ne bi bio 2k kada ne bi bilo bagova. tako mi nekada ni nema celindza, ali me uredno ukori da ga nisam ispunio.

Vrh Dno