Dzej Zi-ja i celebrity team sa Dzastin Biberom... stvarno.
I radi li onlajn za nas sa jeftinijim ulaznicama
Jay-Z je obezbedio najbolji soundtrack ikada
Ja ne mogu da verujem! Kupo sam original igru, kao i prosle godine, i ponovo mi recka zbog glupog AA!!!!Konfa iz potpisa treba da gura igru bez ikakvih problema! Fraps je zapucan konstanto na 60 fps i na MAX podesavanjima. Do blagog reckanja dolazi tokom skoka i kontri i jako je iritantno! Da li neko ima slican problem?
I radi li onlajn za nas sa jeftinijim ulaznicama
A jel moze neko da rekne da li postoje i dalje legendarni timovi i neki modovi sa njima kao ranije?
Na kojoj rez? Ne mozes puno ocekivati od graficke koja kosta 3000din. Kod mene na istoj konfi sa 6850 klizi sve na max i AAJa ne mogu da verujem! Kupo sam original igru, kao i prosle godine, i ponovo mi recka zbog glupog AA!!!!Konfa iz potpisa treba da gura igru bez ikakvih problema! Fraps je zapucan konstanto na 60 fps i na MAX podesavanjima. Do blagog reckanja dolazi tokom skoka i kontri i jako je iritantno! Da li neko ima slican problem?
Da, morao sam da iskljucim AA. Ista stvar kao kod tebe. Ne zelis da znas koliko dobro i fluidno radi Xbox verzija sa MSAA.
Moja greska. Nisam update-ovao konfiguraciju. Imam LEADTEK GTX 550Ti sa 1GB DDR5 memorije. Ne znam u cemu je fora. Igram u maximalnoj 1920x1080.FPS je zapucan na 60 ali mikro-seckanja su prisutna i nakon XBox verzije koju sam igrao nikako ne mogu da se pomirim sa time.Na kojoj rez? Ne mozes puno ocekivati od graficke koja kosta 3000din. Kod mene na istoj konfi sa 6850 klizi sve na max i AA
Hahaha. Ortak mi je dao XBox tako da sam 7 dana pre PC verzije igrao XBox verziju. Neverovatno je kako klizi
Jel znas u cemu je fora? Da li na PC-ju moze da bude tako fluidna kao na XBOX? Mislim da ima veze i do joypad-a malo. Ako bih vratio XP da li bi pomoglo? Joj koji smor :0Heh, pa da, zato si i razocaran.![]()
Ne vredi, mislim, imam dosta solidnu mid-range konfiguraciju, cak sam iskljucio AA, ali i dalje malo secka kada se prenosi lopta preko centra i u nekim situacijama, i nije ni izbliza tako fluidno.
To mikro-seckanje takodje postoji i u drugim igrama... Npr, u fifi. Tamo predlazu da se prilikom igranja iskljuci AERO tema u windowsu koji navodno utice na mikro-seckanje. Naprosto konzole su primarne platforme za razvoj i ovo je manje vise port. Budi srecan sto uopste postoji za PC i pomiri se sa tim seckanjem - nema druge.
i can't agree with you on this one. everything on max and it plays much smoother on the PC. i have the xbox version as well, played 1 game online and personally i think the input delay kills the game for me.
Offline Xbox games are okay but graphics is much better on PC plus it's more fluidly. PC misses a few features. Both versions have the play vision issue with My Career, but there is already a temp fix on the PC for this.. Meaning a big win for PC !
i7 2700k
gtx 660 ti
8GB 1600 MHZ
Jel znas u cemu je fora? Da li na PC-ju moze da bude tako fluidna kao na XBOX? Mislim da ima veze i do joypad-a malo. Ako bih vratio XP da li bi pomoglo? Joj koji smor :0
Mikroseckanje na sredini terena se pojavljuje u svim 2kxx igrama na pc-u. Nema veze da li je win xp ili win 7 (licno isprobao).
Kruzila je prica da se tweakovanjem configa moze postici veca fluidnost, ali meni nije nikad uspelo.
Ako hoces da se zamajavas probaj, mozda tebi uspe.
https://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=204781
Evo upravo igram XBOX verziju i neverovatno koliko je fluidna i brza iako je gamespeed identican kao i na PC verziji kada igram. Fora je u tome sto na XBPX-u ima sigurno 120 ako ne i vise frejmova u sekundi i zato je sve tako tecno. Ocigledno da likovi sa jako dobrim konfiguracijama isto to mogu da postignu i na PC-ju. U benchmarku se FPS krece od 50-53.
Zamolio bih ljude kojima igra radi bez problema da postave koliki FPS ostvaruju u benchmarku.
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari