Šta je novo?

Naziv igre?!?!

blackbear

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
349
Igra je bila klasicna skrolujuca pucacina iz pricije perspektive.
Dva lika lebde na pola metra iznad zemlje i rokaju sve isperd sebe,
a svako tolko se spustaju u podzemlje radi municije, oruzja, bonusa..

Igra je bila bas zabavna ali nema sanse nakon 15 godina da se setim naziva :)

Nije Battle Squadron su neke svemirske letelice :)

Ova igra je sa dva tipa koji lebde na nekakvim diskovima ili sl.
Znam da sam je igrao na automatu iz 1990-91.

Poslednja izmena:
Ajde mora da neko zna! :) Bas mi se igra ova igra, bila je bas kul.
Nek se neko priseti, onako barem na pogadjenje..

Milanebb da li mozes da napravish jedan sticky (najbolje pod forum :D) sa temom: "nazivi starih igrica"
ako se baci pogled na listu topica vidi se da je preko 50% vezano za nazive starih igrica!

Da ne otvaram novu temu, interesuje me naziv jedne igre za c64:

Mislim da naziv pocinje sa "Wolf", ali nisam uspeo da je nadjen na google-u. Nivoi su prilicno lepo nacrtani, u nekoj vrsti izometrije odigravaju se po nekim krovovima, groblju, metrou i sl. a glavni junak je vukodlak koji se sa vremena na vreme pretvara u vukodlaka kada ga (cini mi se) policija juri i stavlja u zatvor.

Svaka pomoc dobrodosla :)

???

Da ne otvaram novu temu, interesuje me naziv jedne igre za c64:

Mislim da naziv pocinje sa "Wolf", ali nisam uspeo da je nadjen na google-u. Nivoi su prilicno lepo nacrtani, u nekoj vrsti izometrije odigravaju se po nekim krovovima, groblju, metrou i sl. a glavni junak je vukodlak koji se sa vremena na vreme pretvara u vukodlaka kada ga (cini mi se) policija juri i stavlja u zatvor.

Svaka pomoc dobrodosla :)

sabre wulf?

http://dailyscreenshots.de/gallery/screenshots/sabre-wulf/c64

Hvala,

Nazalost, mislim da nije to ta :( U igri koju trazim si ti bas vukodlak koga jure.

Davno bese jedino cega se ja secam u tom stilu bese wolfman na zx-u mada bas nisam siguran za naziv..........

nazalost opet nije pomoglo :(

nesto sam i ja trazio i sa werewolf i sl. ali nista :(

najbitniji je taj momenat gde kada se pretvoris u vukodlaka policajci te jure i onda moras da presedis neko vremen u zatvoru.

Nazad
Vrh Dno