highlander82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 319
igra li ko ovo, kako se dolazi do vecih brodova, ubise me sa yamato i wisconsim klasama, sta ja da radim sa ovim malim cudom sto dobijes na pocetku
Hvala na pomoći, sad imam neka nova pitanja
Dva mornara su mi došla do lvl12, izabrao sam da budu Nemci, tako da sad mogu da uzmem neki nemački brod (zaboravih tačan naziv).
Koja je razlika između Great Battle 1 i 2, i Blitzkrieg mapa?
Koje topove mi preporučujete na ovom nivou igre, neke kratkometne sa AP municijom, ili dalekometne sa HE?
Da li je popravka brodova i dopuna municije besplatna?
Da li mogu da nateram početni ekran da pamti username i šifru, ili moram svaki put ručno da unosim?
Šta je onaj Bulge oklop? Shvatio sam Deck, ovo nisam... Do koje debljine da ga stavljam? (znam da mi i deplasman broda utiče na mogućnosti).
Kako se trguje sa drugim igračima, da li se to isplati?
Još svašta sam hteo da pitam, ali ne mogu sad da se setim... čim se setim, eto me opet ovde
E, da, ne mogu da startujem igru uopšte dok ne ugasim (pauziram) kaspersky, neki hint? (bitno je da je putiran samo dok ne uđe u igru, čim uđe ja ga otpauziram i sve radi normalno...)
Inače, veoma simpatična igra, za sada
Dok pohvatam osnove, potražiću i neku taktiku (sad mi je taktika da se zaletim napred kao sivonja, pa vrdam kad zapucaju po meni dok mi ne uđu u domet da i ja zapucam - a moj domet je baš, baš mali).![]()
Zaista odličan tutorial. Nisam još uvek sve pročitao, ali mnogo toga mi je sada jasnije. Onaj desni klik na recruit dugme za max out mornara u grupi je prajslesOvo je sjajan link http://trainworld.us/nf-guides/
Upravo sam sinoć bistrio taj deo tutorijalaNadam se da si do sada provalio statove za mornare. Ako hoćeš baš dobru posadu moraš ili da rollaš dosta mornara dok ne dobiješ nekog dobrog ili da kupiš elite sailors.
Slažem se
Meni polako ide sve bolje nišanjenje. Mnogo je lakše kada shvatiš da ti zapravo trebaju dve glavne elevacije, jedna za direktno gađanje i druga za "lučno" i uz male modifikacije oko ta dva ugla možeš da pogodiš bilo šta duž linija nišanjenja. Takođe je bitno da se navikneš da koristiš ubrzanje kod nišanjenja (CTRL ga uključuje) jer je prebacivanje topova i generalno sve što radiš sa njima mnogo brže. Onda kada treba da napraviš neka finija podešavanja samo držiš SHIFT za sporije kretanje topova.
Trenutno vozim Z99 i mnogo je dobar razarač
Imam 4x2 topa popriličnog dometa i u par navrata sam potopio krstarice u direktnim dvobojima kada su bile već načete.
Ipak sam se zagrejao da krenem kasnije na podmornice
Čitajući malo po forumima ukapirao sam da su njih ubacili u igru relativno skoro, tako da nema baš toliko mnogo ljudi koji imaju bolesne nivoe na njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari