Šta je novo?

Navigacija za Panasonic Strada CN-GP50

ndisic

Cenjen
Učlanjen(a)
30.10.2011
Poena
151
Zna li neko koju navigaciju mogu ubaciti u Panasonic Strada CN-GP50. Trenutno imam NT 072 Panasonic Europe v10 mape. Potrebna mi je detaljnija mapa za Srbiju, koju ovaj uredja ne poseduje.

Posto je "osnova" WinCE,mozes bez problema iGO preko SD kartice.
Ako se dobro secam sadrzaj iGO (ne folder iGO,vec sadrzaj iGO foldera) stavis na root SD kartice i iGO8.exe preimenujes na SDAuto.exe i trebalo bi da radi.

Hvala. Imaš li možda neki link za I GO, pošto ja samo nalazim verzije za Android.. ili mogu i one? Kada prikačim navigaciju na komp, ne prikazuje mi SD karticu kao masovnu memoriju, već kao da je nema. Negde sam pročitao da treba da se skine progam, kako bi otključao SD karticu.

Android i WinCE su dve razlicite verzije.Imas Google i gomilu navi foruma gde mozes sve da nadjes vrlo lako.
Sto se tice kartice,citac kartica ili tvoj/drugarov laptop sa citacem ce odraditi posao.
To je to,ostalo je na tebi.

Android i WinCE su dve razlicite verzije.Imas Google i gomilu navi foruma gde mozes sve da nadjes vrlo lako.
Sto se tice kartice,citac kartica ili tvoj/drugarov laptop sa citacem ce odraditi posao.
To je to,ostalo je na tebi.

Prijatelju, opet mi treba pomoc :) Skinuo sam IGO Primo 1.2 ( za starije uredjaje sa sporijim procesorom ), pronasao na nekom forumu da je potrebno nabaviti novu SD karticu, skinuti program CDESKTOP.EXE , kopirati ga na novu karticu i ubaciti u navigaciju, kako bi je otkljucao. Sve cu to uraditi, ali ne nadjoh mape ( procitao sam da su 2011-NAVTEQ Q3 2011 najnovije, ali ne mogu nigde da ih nadjem i skinem). Jos bolje bi bilo da imaju mape za Srbiju, pa ako mozes da mi postavis neki link i preporucis koliku memorijsku da kupim, kako bi mi stale mape Evrope i Srbije.

Nazad
Vrh Dno