Šta je novo?

Natural Selection 2

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Nekada davno mod za HL1, a sada potpuno nova online FPS/RTS igra koja ce se isporucivati preko Steam-a.

21228-120891-ns32game1ow0jpg-468x.jpg

Natural Selection 2 is an immersive, online FPS that pits aliens against humans in a strategic and action-packed struggle for survival. Whether you play as one of the elite marine Frontiersmen or the vicious alien Kharaa, you must use unique strategies and your abilities to win. Marines form persistent squads to find and destroy alien hives. Aliens can choose a wall-running Skulk, pudgy Gorge, flying Lerk, murderous Fade or gigantic Onos that can smash through doors.

General Features
  • Real-time Strategy -- Commanders play from overhead to lead their team to victory. Build structures anywhere, collect resources and research upgrades. Marines buy weapons at an Armory or build sentry turrets and siege cannons to assault the enemy. Aliens build upgrade chambers, evolve special abilities and plant traps.
  • Dynamic Environments -- Spreading alien infestation deforms hallways and causes space station power failure, turning off lights and shutting down marine powered structures. Use a flamethrower to clear infestation or weld a bulkhead shut for a last defense. Every game is different.
  • Unlimited Variations -- WYSIWYG graphical tools and powerful scripting allow you to create new weapons, scenarios or entirely new games. You'll get all our tools and Lua source code we're using to build NS2. Ongoing automatic updates keep the game fresh by adding new maps, weapons and abilities.
Game Engine

An as-yet unnamed game engine is being developed specifically for NS2. It is based on code written by Max McGuire, which was originally designed for loading Source engine media (the Source engine was originally the target for NS2 development).
NS2's game engine will utilize the Lua scripting language for game logic, allowing for easy expansion of the game's mechanics. Physics support is being provided by several third-party libraries, and will be part of the multi-player experience.

Published by: Unknown Worlds Entertainment
Developed by: Unknown Worlds Entertainment
Release Date: Q3 2009
Genre: First-Person Shooter

Homepage

Natural Selection 2: E3 Teaser Trailer
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4NkvIlUR2js&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4NkvIlUR2js&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Meni se nije svideo original. Skeptičan sam i u vezi dvojke.

Vanzemaljci zvani "Kara"?
Što je mnogo, mnogo je:D

Grafika deluje pristojno, mada kameni triceratopsi u svemiru ne izazivaju neku jezu kod mene:p
Kontam da je naziv za vanzemljake opravdan u potpunosti:p
Ovo je baš neki rip AVP-a:)

Poslednja izmena:
Vanzemaljci zvani "Kara"?
Što je mnogo, mnogo je:D

Grafika deluje pristojno, mada kameni triceratopsi u svemiru ne izazivaju neku jezu kod mene:p
Kontam da je naziv za vanzemljake opravdan u potpunosti:p
Ovo je baš neki rip AVP-a:)

e .. dobri stari Socom :d :wave:

Jednom mašina, uvek mašina:D
Doduše ja sam više mašina za zezanje:p

Pozdrav Archangele:)
Baci neki PP (aparat):D

Ma nema ovo valjda veze sa hororom. Fokus je na MP.

Shta znam, nekada davno kada je obliznja igraonica odlucila da naprasno deinstalira AVP2 i ubaci ovaj Half Life mod bio sam nateran da je igram jer mi se igralo neshto sa alienima zbog AVPa. Iako je igra imala interesantan koncept multiplayer FPS+RTS mixa nije uspela da dostigne igrivost jedne od najboljih multiplayer igara u to vreme.

Igrao sam keca i nije bilo loshe, ali kao sto rece G@W nije mogla protiv najbolje MP igre u to vreme

Kosti sam ostavio na kecu a na dvojci cu organe i dusu :) jedva je cekam :) :) :)

Kec je bio vrlo interesantna MP igra, a dvojku su obećali da će napraviti i za Linux, Mac i Xbox 360. Aj da se nadamo, ovo je baš tip igara koje volim.

Kec je bio vrlo interesantna MP igra, a dvojku su obećali da će napraviti i za Linux, Mac i Xbox 360. Aj da se nadamo, ovo je baš tip igara koje volim.

Link? Neće izaći za 360 zbog sertifikacija budi siguran u to. Da ne pominjem što bi morali da menjaju dizajn iz korena zbog kontrolera.

Tvoj odgovor deluje kao da ćeš zaobići igru ako ne izađe na Linux-u. :)

Poslednja izmena:
Link? Neće izaći za 360 zbog sertifikacija budi siguran u to. Da ne pominjem što bi morali da menjaju dizajn iz korena zbog kontrolera.

Tvoj odgovor deluje kao da ćeš zaobići igru ako ne izađe na Linux-u. :)

Najavili su tako pre godinu i nešto, nisu javili da li su u međuvremenu promenili mišljenje. Kažu Windows verzija prvo, pa onda ostalo kad nađemo vremena.

Generalno volim timske MP igre i to je jedino što stvarno aktivno igram već godinama, prvo sam bio navučen na RFO, pa na Savage 2, sada na HoN. Da bi me NS2 navukao, morao bi da radi U Linux-u, mrzi me da rebutujem u Windows samo zbog jedne igre.

[YOUTUBE]iYYcqg-oYoo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4ULPUIbLTKo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1fzpIl4KeCY[/YOUTUBE]

buy-1-get-1-free

In light of all the awesome sales happening for games all over the net, we thought we should spread some holiday cheer too.

So we now have a buy-1-get-1-free holiday sale! If you buy the game you will get two e-mails, which you can then forward to a friend to grant them a copy of NS2 on Steam. We're not sure how long this will last!

You'll get credit for being a warm-hearted generous person, will be able to play with your friend and you'll be supporting us at the same time. Feel free to re-tweet or Facebook this to help even more!

Thanks again for all your support everyone, we really appreciate it...and Happy Holidays from Unknown Worlds!

-The NS2 Team

Da znam kakav je, možda bi se udružio sa nekim da uzmemo, ali nisam mnogo igrao ni ns1

UWE Interviews Ep. 1
In this first episode series of interviews NS2HD asks some members of the team what they like about Natural Selection.
[youtube]nA1-o2ROyo8[/youtube]

UWE interviews Episode 2
Art talk with Cory. A short video with Cory talking about the art design behind the Marines and Aliens.

[youtube]OWcLWW5ehvc[/youtube]

[YOUTUBE]Uzu-48e-I-4[/YOUTUBE]

Jedan stariji showcase trailer:

[YOUTUBE]Ew3hFxlekv8[/YOUTUBE]

Ma nema ovo valjda veze sa hororom.

Ne baš. NS je nešto vrlo blisko rekreiranju Aliena u formi igre. Strah proizilazi iz samog dizajna i mehanike, ne kroz jeftine trikove kao u nekim drugim igrama.

Poslednja izmena:
Tacno nedostaje izvodjenje u trecem licu. Mislim da bi tako mnogo preglednije izgledalo, narocito dok se igra sa ovim vanzemaljcima.

Ovo uskoro konacno izlazi iz bete... :)

[YOUTUBE]ZjPywj1TODo[/YOUTUBE]

Pogled iz usta kod monstruma:d
Deluje mi dobro ova igra

Nazad
Vrh Dno