Šta je novo?

Nastaviti torrent posle reinstalacije sistema?

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
kako?

Vreme je da reinstaliram Win, ali mi neki torenti jos nisu gotovi. Kako da nastavim sa njihovim skidanjem posle format c:, kada ponovo instaliram uTorrent?

unapred hvala!

Ja sam to uradio sa uTorrentom ... podesio sam mu da fajlove cije je skidanje u toku budu u posebnom folderu izvan C, kao i gotovi fajlovi. Po toj logici, ako sada muvnesh te fajlove negde na D, a zatim ukljucish uTorrent, on bi trebao da nastavi DL ako mu u opcijama dash putanju do tog foldera na D. Isto je npr za Bitcommet. Za ostale ne znam.
Ako proradi, onda napravi novu instalaciju. A ako ne, cekaj da zavrshi DL :)

torenti mi vec jesu na drugoj particiji, na c su samo windows i instalacije(uTorrent). E sada, kada ponovo instaliram win i otrrent kako da mu kazem odakle da nastavi?

Nakon reinstalacije OS-a i uTorrenta, skini ponovo isti torrent fajl, pa ga ubaci u uTorrent i namesti da se skida u isti folder u kome imas vec skinut jedan njegov deo. Zatim desni klik na njega i izaberi "Force Re-Check", nakon toga ces lepo moci nastaviti sa downloadom.

Poslednja izmena:
Nije komlikovana procedura za to.

Just start the .torrents and point them to downlod in the folder where the .ut! files are. uTorrent will automaticaly check the .ut! files and resume from where it was stopped (checking takes some time). Of course it would be wise to backup those .ut! files before doing this, just in case.

Dakle posto su ti vec temp fajlovi koje pravi utorrent, oni sa ekstenzijom .ut! na posebnoj particiji, nemas potrebe za backupom istih.

@tales: si 100% siguran? na pola sam torrenta od 56GB :d

Ja, kada sam mu u opcijama dao putanju do temp i gotovih fajlova na D, nisam nishta drugo radio, on je sam nastavio DL, poshto u tempu ima deo sa *.ut! a sto je njemu dovoljno da nastavi odakle je stao (kao shto rece @Dekard). Trebalo bi sasvim OK da radi i ovo shto je rekao @Tales, mada je kod mene nastavilo i bez toga.

Edit:
A da kopirash kod nekoga temp i gotove fajlove, pa onda pokreni uTorent cisto da vidish da li ce raditi ovako kako smo rekli?

Poslednja izmena:
Tales je 100% siguran, pošto jeste tako. Čak možeš da nastaviš i sa drugim programom, BitCometom, Azureusom, ne mora da bude ni uTorrent.

Čak možeš da nastaviš i sa drugim programom, BitCometom, Azureusom, ne mora da bude ni uTorrent.

Ovo nije tacno , utorrent pravi svoj poseban temp fajl, i download je moguce nastaviti samo doticnim programom.

To bi bilo kao kad bi napr. isti film sniman u .avi nastavio da skidas u .mpg samo zato sto je isti film

Poslednja izmena:
Backup-uj uTorrent folder, i u Program Files (ako si tu po defaultu instalirao) i u Application Data folderu. Kada reinstaliras, samo vrati ta dva foldera gde su i bili i pokreni uTorrent. Nastavlja tamo gde je stao, sa svim aktivnim torrentima i podesavanjima.

Najbezbolnije resenje :)

@tales: si 100% siguran? na pola sam torrenta od 56GB :d

Dovoljno je da taj file koji skidas (ako je pola onda je 28Gb) prekopiras tamo gde je bezbedno, u ovom slucaju to si i uradio jer ti nije folder u kom prebacujes na C-u.

Kada reinstaliras Win i instaliras torrent dovoljno je da ubacis iz istog foldera gde ti je i file koji skidas .torrent tog fijla i uzivaj.

Neko ti je to rekao vec gore i budi 100% siguran u to jer sam ja to radio sa kompa na komp, pa i posle reinstalacije Wina.

Poz, javi da li si se snasao.

Poslednja izmena:
Ovo nije tacno , utorrent pravi svoj poseban temp fajl, i download je moguce nastaviti samo doticnim programom.
Ja ne govorim stvari koje nisam isprobao. Prema tome, ako sam rekao da je tako - onda je tako. uTorrentov fajl ima različitu ekstenziju ali istu strukturu kao i privremeni fajlovi drugih glavnih torrent programa.

A ti pre nego što kreneš da nekoga demantuješ, budi ljubazan pa proveri ono što tvrdiš, a ne da pričaš ono što ti veruješ da jeste, jer ti se "tako javilo".

To bi bilo kao kad bi napr. isti film sniman u .avi nastavio da skidas u .mpg samo zato sto je isti film
Tvoje poređenje sa razlikom AVI - MPG u ovom kontekstu je, izvini, obično lupetanje.

Ali, da ostanem pri tvojoj komparaciji, to što tvrdiš je isto kao kad bi rekao da su neophodni potpuno različiti kodeci za dva identična video klipa, samo zato što jedan od njih ima ekstenziju MPEG a drugi MPG.

Poslednja izmena:
Probao i uspelo je!
Hvala puno na pomoci!

:)

Da, 100% sam siguran :)

Poslednja izmena:
Ja ne govorim stvari koje nisam isprobao. Prema tome, ako sam rekao da je tako - onda je tako. uTorrentov fajl ima različitu ekstenziju ali istu strukturu kao i privremeni fajlovi drugih glavnih torrent programa.

A ti pre nego što kreneš da nekoga demantuješ, budi ljubazan pa proveri ono što tvrdiš, a ne da pričaš ono što ti veruješ da jeste, jer ti se "tako javilo".

Tvoje poređenje sa razlikom AVI - MPG u ovom kontekstu je, izvini, obično lupetanje.

Ali, da ostanem pri tvojoj komparaciji, to što tvrdiš je isto kao kad bi rekao da su neophodni potpuno različiti kodeci za dva identična video klipa, samo zato što jedan od njih ima ekstenziju MPEG a drugi MPG.

U pravu si , priznajem kriv sam , streljajte me.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno