Čak možeš da nastaviš i sa drugim programom, BitCometom, Azureusom, ne mora da bude ni uTorrent.
@tales: si 100% siguran? na pola sam torrenta od 56GB :d
Ja ne govorim stvari koje nisam isprobao. Prema tome, ako sam rekao da je tako - onda je tako. uTorrentov fajl ima različitu ekstenziju ali istu strukturu kao i privremeni fajlovi drugih glavnih torrent programa.Ovo nije tacno , utorrent pravi svoj poseban temp fajl, i download je moguce nastaviti samo doticnim programom.
Tvoje poređenje sa razlikom AVI - MPG u ovom kontekstu je, izvini, obično lupetanje.To bi bilo kao kad bi napr. isti film sniman u .avi nastavio da skidas u .mpg samo zato sto je isti film
Ja ne govorim stvari koje nisam isprobao. Prema tome, ako sam rekao da je tako - onda je tako. uTorrentov fajl ima različitu ekstenziju ali istu strukturu kao i privremeni fajlovi drugih glavnih torrent programa.
A ti pre nego što kreneš da nekoga demantuješ, budi ljubazan pa proveri ono što tvrdiš, a ne da pričaš ono što ti veruješ da jeste, jer ti se "tako javilo".
Tvoje poređenje sa razlikom AVI - MPG u ovom kontekstu je, izvini, obično lupetanje.
Ali, da ostanem pri tvojoj komparaciji, to što tvrdiš je isto kao kad bi rekao da su neophodni potpuno različiti kodeci za dva identična video klipa, samo zato što jedan od njih ima ekstenziju MPEG a drugi MPG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari