Problem je sto se radi o adapterima od 135W koji i nisu bas jeftini pa premoscujem sa ovim konektorima.iskreno, da ne bude reklama, 65w sam prodavao za 800 900din, a ovakve adaptere prodaju za 500din. Sobyirom da ovih bas ima dosta po oglasima po pristojnoj ceni, a ovom kablicu ne bi ni raymisljao. takav kablic mi je jedino isplatv za nove dell punjace sa 6.5 na 4.5 mm
Zadnja mi je solucija da menjam komplet kablo ili samo konektor, jer ovih koji meni trebaju i nema po oglasima previse. Par komada. Novi originalni su 70e+, pa iz tog razloga hocu da probam kako ce se ponasati sa ovim nastavcima. Svestan sam o cemu mi govoris, a nije neka cena nastavka da ne bih pokusao.Sad u potpunosti razumem, ja imam npr orginal HP takav adapter sa 4.5 na 6.5mm i kad se preseče žice su dobre kvadrature, e sad pošto ovih dana mnogo češće treba kontra, ja sam od braće poručio te kabliće, i ako nisam kupio najjeftinije stigli su poprilično tanki, da se iskreno pitam da li mogu i 90w izdržati. Ne znam šta bih rekao, ovakve adaptere nisam sekao pa ne znam presek žica unutra. Srećno je sve što mogu reći![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari