Na to mislimZAP je napisao(la):nisam siguran da sam razumeo pitanje, ali da li bi ti pomogla opcija Multisession CD ??? Tj snimis nesto na CD ali ga "ne zatvoris" tako da i kasnije mozes da snimas na njega vise puta dok ga nenapunis
Da te pitam nesto, ko cuva marakanu za vreme derbija(a i ostalih utakmica), panduri, igraci ili treneri?ZAP je napisao(la):Malo mi je cudno da moderator postavlja ovako
Znam za to, ali to packet wrighting snimanje sam probao i stalno mi je pucao win, i nije dovoljno brzo, a i ne moz na svim kompovima da se citaju takvi diskovi...ZAP je napisao(la):Inace CRW diskove mozes da koristis kao disketu (doduse malo vecu) pa je to mozda i bolje resenje jer mozes i da obrises ono sto ti vise ne treba
ZAP je napisao(la):sto se tice CDRW i oni mogu da se citaju na skoro svim CD citacima tj racunarima ako instaliras odredjeni programcic recimo Nero InCDReader (oko 800kb)
Bata je napisao(la):Da bi se na nekom rachunaru- tj. CD(vazi za sve novije uredjaje), prochitao CD-RW , nije neophodno instalirati nikakakav poseban program, cak i ako je CD formatiran kao UDF . Instalacija dodatnog programa je potrebna samo ako se ima rezach i ako se zeli i pisanje po tom disku.
ZAP je napisao(la):ovaj program je namenjen OS Win9x i Me a za XP ne znam (jer ga ne koristim) mozda je sam OS sposoban za tako nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari