Šta je novo?

Naslovna YUBC-a...WTF ???

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Da li je samo meni desava ili i vama:

Kad odem na naslovnu stranu naseg dragog YUBC-a ;) www.yubc.net strana se lepo odmah ucita...i onda nastavi da povlaci nesto ! Kao da ucitava jos nesto, neki flash ili ko zna sta...mrzelo me da cekam do sada i nikako da ga pustim da vidim sta ce da se desi tj. ucita na kraju, zatvorim taj prozor i teram dalje...

Medjutim upravo sam se sada zainatio i pustio ga da radi svoje, znaci samo ta strana otvorena, cekam minut - nista, 5 - nista, nakon skoro 10 minuta pogledam protok kad ono imam sta da vidim: upload veci od download-a !!! (...sto mi se nikako ne dopada, naravno ! )

Ajd' ako ima nekog sa nekim dobrim firewall-om, ako moze da se vidi sta i odakle povlaci...mrzi me sad da instaliram i podesavam firewall a ovaj bezvezni u XP-u naravno dozvoljava promet, ne prijavljuje nista sumnjivo.

Kod mene je sve OK, kada se uchita (za 5-6sec) saobracaj se zaustavi...

Evo meni se sa verata ucitao bez problema. Nema nikakav upload, nista.
Moguce da te nesto zeza IE, pretpostavljam da njega koristis, da se zaglupeo negde oko php ili tako nesto. Mozda ti treba neki win update ili si stavio neki nepotrebni.

evo gledam u log. Neko je pokusao da otvori konekciju sa porta 2236 i to na moj 137(NETBIOS-NS). e sad, kome tamo trebaju moji netbios podaci?

elem, ako ti komp nije u mrezi, u stvari i ako jeste, obavezno iskljuci NetBIOS over Tcp

Miroslav je napisao(la):
evo gledam u log. Neko je pokusao da otvori konekciju sa porta 2236 i to na moj 137(NETBIOS-NS). e sad, kome tamo trebaju moji netbios podaci?

elem, ako ti komp nije u mrezi, u stvari i ako jeste, obavezno iskljuci NetBIOS over Tcp

Hm, interesantno, jel mozete da mi posaljete LOG file od te varijante, znaci vreme, IP adrese, portove.. na [email protected] ? Meni se to ne desava, ali interesantno je za istrazivanje :)

Nazad
Vrh Dno