Šta je novo?

NASCAR2002 ako neko igra...

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
..a da mu nije problem da kaze koliki mu je fps (uz rezoluciju, setovanja i machinu naravno). Znam da smaram ali me stavrno zanima neshto.

Cini mi se da je oko 50. Duron 700 MSi Pro 2A, Inno GTS, 1152*864 sve na max. Nemoj mi uzeti za zlo sto se ne secam tacno ali izbacio sam je cim sam izmerio fps :D jer je krsch [TM] :) od igre

Ne razumem...jel smatras da je krsch sama po sebi ili samo zato sto daje 50 fps ???
Pitam zato sto su mnoge igre interno ogranicene na neki odredjeni fps, npr. CMR2 na 45, NFS IV na 65, GPL na 36 itd...

Hvala, nego i mene zanima isto shto i drapina. da nije stvar u algoritmu (lupam) ili vec shata

Ma jok bre ljudi sta vam je. Sve sto ide sa 23+ frejma za mene je dovoljno dobro u grafickom smislu tj. podnosljivo, nego govorim vise o samoj igri koja mi se uopste nije svidela i previse mi je monotona.
Naravno, to je Nascar a samo takmicenje Nascar je meni smor, tako da...

filipenko je napisao(la):
...nego govorim vise o samoj igri koja mi se uopste nije svidela i previse mi je monotona.
Naravno, to je Nascar a samo takmicenje Nascar je meni smor, tako da...
OK, razumem te sasvim, i ja sam tako mislio do nedavno, a onda sam shvatio da mi Nascar super dodje kad 'ocu da odmorim od suludo brzog okretanja volana levo-desno, kocenja-ubrzavanja i menjanja brzina svake sekunde.
Treba shvatiti sustinu Nascara i same igre. Nije u pitanju preciznost i savrsenost svakog pokreta odnosno komande kao u reliju ili formuli - ovde je potpuno drugi fazon, sve je stvar taktike odnosno kako postaviti kola u pravom trenutku na pravo mesto...ma ima svojih drazi !

drapin je napisao(la):
OK, razumem te sasvim, i ja sam tako mislio do nedavno, a onda sam shvatio da mi Nascar super dodje kad 'ocu da odmorim od suludo brzog okretanja volana levo-desno, kocenja-ubrzavanja i menjanja brzina svake sekunde.
Treba shvatiti sustinu Nascara i same igre. Nije u pitanju preciznost i savrsenost svakog pokreta odnosno komande kao u reliju ili formuli - ovde je potpuno drugi fazon, sve je stvar taktike odnosno kako postaviti kola u pravom trenutku na pravo mesto...ma ima svojih drazi !

Naravno da je drugi fazon. to su inace Ameri smislili kako bi mogli da prezentiraju svojoj bistroj publici masine sa 800+ konja +1 konj za volanom unutra kako bi se sirota publika radovala :D
Pa ipak ne kazem ja da je to nesto lose, ali meni se naprosto ne dopada. Ja sam mnogo viteskije prirode ;) i usled iste smatram reli jedinim pravim auto sportom. Pri tome ne mislim na igrice vec uopste.
Eventualno, ali samo eventualno tu negde mogu da podnesem i formulu. Ali i ona mis e zagadila prosle sezone nakon onoliko namestaljki Hakinenu i tako ocigledno nedozvoljenog bolida M. Shumahera koji je dok je kocio povecavao rastojanje u odnosu na drugog koji je isao pod punim gasom ka toj krivini :mad:

Nazad
Vrh Dno