Šta je novo?

Nas prvi mod... misljenje...

Koliko ja ovde vidim, mod se sastoji samo od ubacivanja plexia na bočnu stranu i gore, ovaj codegen već ima dva coolera sa led-ovkama...

Jedino ne znam da li ste samo ubacili cooler sa LE Diodama na napajanje (pošto znam da Briza 6099 dolazi sa napajanjem 200XA with 12cm low noise Fan(W/O steel net)) ili ste promenili celo napajanje i ubacili neko sa svetlećim cooler-om.

Mislim da ste mogli da uložite više truda i mašte, ali nikako ne treba da odustajete, jer kao što se kaže "prvi mačići se u vodu bacaju"

:wave:

Koliko ja ovde vidim, mod se sastoji samo od ubacivanja plexia na bočnu stranu i gore, ovaj codegen već ima dva coolera sa led-ovkama...

Jedino ne znam da li ste samo ubacili cooler sa LE Diodama na napajanje (pošto znam da Briza 6099 dolazi sa napajanjem 200XA with 12cm low noise Fan(W/O steel net)) ili ste promenili celo napajanje i ubacili neko sa svetlećim cooler-om.

Mislim da ste mogli da uložite više truda i mašte, ali nikako ne treba da odustajete, jer kao što se kaže "prvi mačići se u vodu bacaju"

:wave:

Komp ima OCZ 700W napajanje, ali kao sto sam i napisao tamo na techpowerup.. u planu je jos dosta stvari, samo sada trenutno finansisko stanje bas i nije na zavidnom nivou...
Ipak u sve to treba uloziti malo para, a i kad ne zivis u BG-u malo je problem i naci neke stvari...

Kao sto rekoh plan je da se naprave barem 2x fan rupe na plexiju od 120mm (gore i sa strane) zajedno sa fan grillovima i da se umesto 3x prazna 5,25" baya, napravi jedan na koji ce mozda doci jos 1 120mm fan... farbanje je isto u planu, ali to ce doci na kraju kad zavrsimo svo seckanje i zezanje... cak sam i mislio da se unutrasnjost ofarba u neku tamniju boju, mozda mat crnu...

Jedan od problema je i bio sto OCZ Game xStream 700W ima mnogo j****o kablova, ali znaci MLOGO! i moram priznati da je bilo tesko sakriti ih, a i HDD he okrenut unatraske te je njegov kabl od napajanja i SATA kabl vidljiv samo kad se skine prednja strana...

Naravno kao sto rekoh ima tu jos mnogo ideja i samo je pitanje vremena kada ce one biti odradjene...

U svakom slucaju hvala na komentarima :D

UPDATE: Sto bi rekli ovo je "WORK IN PROGRESS"

Poslednja izmena:
Fino izgleda, samo napred, i ja radim nesto slicno, mada sam ja prvo sredio "enterijer" i treba da se becim na pravljenje providne strane, okacicu fotke uskoro, pa da kazete sta mislite :)
Jos jednom, samo napred i pozz

Fino izgleda, samo napred, i ja radim nesto slicno, mada sam ja prvo sredio "enterijer" i treba da se becim na pravljenje providne strane, okacicu fotke uskoro, pa da kazete sta mislite :)
Jos jednom, samo napred i pozz

Fala Bolle... ajd baci slike pa da vidimo kako napredujes.... ko zna mozda ti maznemo neku ideju :)

cheers

Nazad
Vrh Dno