Šta je novo?

Naruto Shippūden: Narutimate Accel 3

Damjan1992

Cenjen
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poena
169
Naruto Shippūden: Narutimate Accel 3 is the sixth installment in the Ultimate Ninja series, announced as an exclusive title for the PlayStation Portable, and will be released under the Naruto 10th Anniversary banner. The game will feature 4-player local multiplayer battles, as well as characters from the Hunt for Itachi arc, including Sasuke and the members of Team Hebi.

Dosta se prica o ovoj igri,ocekuje se da ce izadji u novembru,ali se ne zna koji ce sve likovi biti u njoj.Da kazem da je ova igra najavljena ekskluzivno za psp,pa svi Naruto fanovi koji poseduju psp mogu da se nadaju fantasticnoj igri

Likovi za koje se pretpostavlja da ce se pojaviti u igrici:

Hidan
Asuma
Chiyo
Chiyo with puppets
Choji
Deidara
Gaara
Hinata
Byakugan Hinata
Ino
Itachi
Jiraiya
Jugo
Kabuto
Kakuzu
Karin
Kankuro
Kiba
Kizame
Might Guy
Neji
Naruto
Orochimary
Rock Lee
Sasori
Sasori with Kazekage puppet
Sasori true form
Sasuke Uchiha
CS2 Sasuke
Shino
Shizune
Shikamaru
Suigetsu
Temari
Tenten
Tobi
Tsunade
Yamato
Yellow flash

Jel si ti siguran da si 1992. godishte :d

heheh naravno da jesam, a sto se igrice tice stvarno je do jaja nzm dal si je probao al mnogo je jaka,a nzm zasto bi morao da budem nesto mladji da bi igrao igricu zasnovanu na crtanom filmu,recimo po meni je patapon igrica za malu decu,a znam neke ljude koji imaju decu,a opet je pikaju na svom psp-u:d

Au, patapon je za malu decu a Naruto za odrasle ? :) Jel to znachi i da je pokemon za odrasle :)

Naravno da sam igrao Naruto, mislim probao, ali to je besmisleno jednako koliko i taj crtani film, moze da bude interesantno deci do 10 max, shtrumpfovi su interesantniji :d

Ja imam 25 godina i gledam Naruta:) Nikad bolja anima
Igrica ce sigurno biti extra

ja nisam rekao da je to igrica za odrasle vec da je igrica koju mozes igrati bez obzira koliko si star,jednostavno ako se neka igrica nekome svidja,on ne mora da ispunjava neke starosne uslove,jednostavno po meni su sve igrice za sve uzraste,a to sto su ukusi razliciti to je druga stvar,ali ja ipak ovu temu nisam otvorio zbog rasprave vec da bi cuo druge komentare i ocekivanja ljudi koje ovo interesuje

ja nisam rekao da je to igrica za odrasle vec da je igrica koju mozes igrati bez obzira koliko si star,jednostavno ako se neka igrica nekome svidja,on ne mora da ispunjava neke starosne uslove,jednostavno po meni su sve igrice za sve uzraste,a to sto su ukusi razliciti to je druga stvar,ali ja ipak ovu temu nisam otvorio zbog rasprave vec da bi cuo druge komentare i ocekivanja ljudi koje ovo interesuje

To si lepo rekao. Igrica bi trbalo da izadje krajem godine, bar tako pise na netu. Ja se nadam da ce uskoro izaci Naruto Shippuden za Sony 3

Ja se nadam da anime serija neće biti skrljnuta u korist nekog novog spinofa kao originalni Naruto, pa da 40% epizoda nema nikakvog smisla gledati :D

u Naruto anime stigli su do kraja borbe izmedju saskea i deidare,dokle i proizvodjac tvrdi da ce ici prica i u igri,ali ono sto meni nije jasno je to sto na gotovo svim forumima tvrde da ce se tobi(uciha madara) pojaviti u igri,dok ja smatram to nemogucim jer ipak on jos nije pokazao nijednu svoju tehniku,a neki tvrde da ce se i pain pojaviti,jer kako kazu za par epizoda vec sledi njegova borba sa jirayom

Inace volim anime, posljednje sto sam ispratio je bio Claymore, opako! Prvi moj dodir sa Narutom je bio Naruto: Ultimate Ninja Storm! Nisam gledao anime, ali sam igru presao 100% i dobro se napatio u dosta segmenata. Otvorih i temu ovdje, ali nije bas zazivila :)
PSP nemam, ali iscekujem novi bastavak za PS3, bas me zanima sta ce uraditi, jer sa ovim su bili odlicni.

Ja mislim da je dobro da su se konacno setili da izbace jednu dobru Naruto igru za psp,jer do sada su sve dobre izlazile za ps3 ili ps2,tako da su korisnici psp-a ostajali bez dobre igre,sredinom oktobra se ocekuje da izadje Naruto shippuden Akatsuki rising,gde ce borbe biti 3d,ali ce ova igra ipak imati samo 15 likova,uz neke dobre modove,i bice vrlo kratka(da napomenem da i ona izlazi iskljucivo za psp),ali ipak bice dobra za ubijanje vremena dok ne izadje Narutimate accel 3

Ako borbe budu odradjene kao u ovoj posljednjoj varijanti za PS3, bice opasno! Nevjerovatno je kako su kameru u prostoru uradili, prebacuje se tamo-ovamo :) A nikada ni jedan igrac nije u tezoj poziciji... Sada kako bi to bilo na tako malom ekranu to ne znam.

Pa sudeci po trejlerima,trebalo bi da bude opasno dobro:De sad kako ce odraditi kretanje kamere to nzm,ali ko sto ti kazes to je vrlo vazno,preostaje nam samo da cekamo i uverimo se sami:d

mada meni se ne svidja to sto ce Narutimate accel 3 biti 2d a ne 3d,da su ga tako odradili bilo bi mnoogo bolje,al sta sad da se radi:)

Treba ipak sacekati neki gameplay video.
Kada ti se ovo svidja, ako nisi igrao PS3 varijantu, tj. Ultimate Ninja Storm, obavezno to uradi!

Igrao nisam,video jesam,mnogo je dobro odradjeno,moracu da probam:)

Igrao sam Ultimate ninja storm kod druga igra je vrh,znaci stvarno su je dobro odradili,e ova druga igra za psp Naruto shipuden Akatsuki rising,vrlo me podseca na Storm,sigurno su nju imali kao primer dok su je pravili,tako da ocekujem od te igre da bude cak i bolja od Accel 3,jer Accel nema 3d kao Akatsuki rising,i to ce biti veliki minus

Vuce na PS3 verziju, bice sigurno extra za PSP!

Cudno koliko su uspeli da strpaju u igru za PSP...

Cudno koliko su uspeli da strpaju u igru za PSP...

Pa da mislim da su stvarno ovom igrom potrefili sve:)
Znaci konacno da se za psp konzolu napravi jedna covecna Naruto igrica:D
Do sad je storm bio najbolji ali mislim da je ova igra ona koja ce storm skinuti s trona:)

Pa sad, dobro da si stavio taj smajli na kraju... ;)

Druge su platforme i sve, ali hajde, ako vec hoces tako, nabroji mi kada vec to tvrdis sta ce to biti bolje u ovome nego u Storm-u, pa ako si u pravu ja cu, naravno, priznati.

Druge su platforme i sve, ali hajde, ako vec hoces tako, nabroji mi kada vec to tvrdis sta ce to biti bolje u ovome nego u Storm-u, pa ako si u pravu ja cu, naravno, priznati.

Pa prvo imace mnoogo vise likova,prica ce trajati mnogo duze,zatim uvode neke nove ougise za skoro sve likove....
Sto se grafike tice storm je daleeeko bolji ,naravno ipak je to ps3 a ovo psp,ali je gameplay kao i story je na strani Narutimate accel 3:)

Poslednja izmena:
S tim sto na ps3 imas ekran od 32 inca (mozda i manje ili vise, nebitno, u svakom slucaju je veci od psp-a) i igras se ko covek, a s psp-om lomis ruke i buljis u neki mali ekran. Ne kazem da je psp losa konzola, ali mora se razgraniciti i znati na cemu je udobnije i u svakom slucaju bolje igrati se... Redovan ekran i kucna konzola su prava opcija za svakog ko ne putuje svaki dan po vise od dva sata... E sad zbog svega ovoga sto sam napisao, ne verujem da neka igra moze biti bolja na handheld konzoli nego na kucnoj, uzevsi u obzir i grafiku i udobnost itd.

Poslednja izmena:
Vrh Dno