Šta je novo?

Narudzbina graficke iz US (pomoc)...

Jet Set Willy

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
645
Uskoro mi se vraca drugar iz Amerika pa sam odlicio da ga angazujem da mi donese graficku. Medjutim ima par stvari koje me interesuju...Da li i gde (dajte neki link) ima da se naruci graficka koja nece imati onaj njihov NTSC ili sta li vec nego PAL izlaz (konkretno mislim na neki gf3ti200 ili 8500le). Ako ne uspem ovo da nadjem da li postoji neki adapter ili konvertor kod nas koji moze ovo da sredi.... Nisam bas nesto u toku sa ovim sajtovima koji prodaju te stvari (gled'o sam na mwave-u) pa bacite josh neki link 'de ima jevtinih kartica ako nije frka....
'Fala!

Izvini a odakle tacno iz amerike krece tvoj drug? Mozda bi mogao meni da nesto donese?

pozdrav:wave;

Krece iz Washingtona a trebalo bi da dodje za uskrs (ako ne laze). Nego bre Brozu baci neki link 'de ima jevtinog hardvera. (za sada mi je najpovoljnija neki GainwardTi200 na newegg-u za 150$) ...ajde bre nemoj samo da mislis na svoj stomak:)

Ja moja devojka njen brat i cela ekipa tamo na floridi se snabdevamo sa newegg-a jer su najbolji. Oni poznaju jednog od vlasnika i mnogo su dobri i hoce da ucine. Recimo jedan lik je kupio gf3ti200 i nije mu se svideo kontrast i boje(pre njega je imao radeon64ddr) i pozvao ih je i rekao da bi zamenio za radeona8500 i oni su mu bez reci zamenili. Tako da ti toplo preporucujem taj sajt. Ne znam ni za jedan drugi koji je jeftiniji. Ostali su mozda jeftiniji za proizvod ali newegg ima fixirane troskove isporuke bez obzira gde si u americi dok recimo drugi sajtovi imaju daleko vise cene za isporuku ali su recimo same graficke karte jeftinije...
Probaj na www.pricewatch.com pa odaberi graficke pa odaberi model i izlistace ti milion sajtova gde se prodaje graficka koja tebe zanima...

pozdrav :wave;

mozes i na enpc.com (obicno je jeftitiniji od novog jajeta)

Kiwy ajde daj punu adresu molim te...

E, momci hvala vam na pomoci...nego jel moze nekako da se sredi taj NTSC da radi i kod nas na PAL? Broz na sta si tacno mislio kada si pitao da i tebi nesto donese (koja kinta je u pitanju) mogu pitati pa videcemo.....inace drugar je nas zemljak (citaj: siroma' covek) pa nema bash nesto puno naovaca....

Bas sam mislio kao sto sam i napisao:) Da mi covek DONESE ne da mi kupi...ajde posalji mi telefon na [email protected] pa da se izdogovaramo ako moze:) posto ti nisi stavio e-mail...

pozdrav :wave;

Hvala puno, ovaj link mi radi:)

PS ti si na limanu1? e ja sam bio u vojsci (izmedju ostalog) na limanu4:)

eto skoro komsija :D

Broz nishta od varijante....j*bi ga... drugar krece u cetvrtak za frankfurt (ima neke obaveze) tako da ne moze nishta da se uradi...i ja sam ostao bez kartice. Tako da...mozda neki drugi put...

Ti si sluzio vojsku na Mornarici? Ja sam tu u komshiluku takodje..prodjem sa vremena na vreme pored, nije ostalo bash puno vojske...

Pozdrav!

Nema problema hvala ti u svakom slucaju na dobroj volji:) Da sluzio sam u RRF-u, ma bilo je coooool;)

Nazad
Vrh Dno