Šta je novo?

Narucivanje hardware-a is USA

• Začetnik teme Začetnik teme vrobec
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vrobec

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D + Thermalright Silent Assasin 120 SE
Matična ploča
MSI B550 Gaming Plus
RAM
Kingston Beast 3600MHz DDR4 2x16GB
GPU
MSI RTX 5070 Gaming Trio
Storage
Kingston KC3000 1TB, Samsung 980 500GB
PSU
Be Quiet! Power Zone 2 750W
Kućište
Antec AX1000
Monitor
AOC 24G4X
Miš & tastatura
Logitech MX518, Logitech K120 keyboard
Ostale periferije
XSX, PS5, NSW, LG C3
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Xiaomi Poco X8 Pro Max 12/256GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je neko narucivao hardware (memorija recimo) iz USA? Moji rodjaci dolaze tek za sledece leto, a meni treba memorija.
Cene na Newegg-u su odlicne, na primer Corsair PC3500 256MB oko 75$, dual pack Mushkin Level II 1 GB 266$. Ako se preracuna u evre...

Pozdrav!

vrobec je napisao(la):
Da li je neko narucivao hardware (memorija recimo) iz USA? Moji rodjaci dolaze tek za sledece leto, a meni treba memorija.
Cene na Newegg-u su odlicne, na primer Corsair PC3500 256MB oko 75$, dual pack Mushkin Level II 1 GB 266$. Ako se preracuna u evre...

Pozdrav!

Ja kupujem opremu u USA vec 3 godine i mogu ti napisati da nije uvek onako kao sto je na sajtu.
Moja iskustva sa newegg-om su losa zbog toga sto lazu na sajtu i posalju ti potvrdu da si kupio a robe nema.
Onda moras da se cimas preko banaka da ti vracaju pare, a to je sve preko ogroman gubitak vremena.

Ako ti treba neka memorija, dolazice covek za novu godinu, a ostalo mozes da me pitas na PM.

laxduke je napisao(la):
...

Ja kupujem opremu u USA vec 3 godine i mogu ti napisati da nije uvek onako kao sto je na sajtu.
Moja iskustva sa newegg-om su losa zbog toga sto lazu na sajtu i posalju ti potvrdu da si kupio a robe nema.
Onda moras da se cimas preko banaka da ti vracaju pare, a to je sve preko ogroman gubitak vremena.

Ako ti treba neka memorija, dolazice covek za novu godinu, a ostalo mozes da me pitas na PM.

Poslao sam ti PM.
Pozdrav!

vrobec je napisao(la):

Pozdrav!
ja sam kupovao par stvari u USA i do sada sam imao pozitivna iskustva, nedavno sam kupio bas pomenutu memoriju mushkin 256 DDR 3500(black level2 koja je trenutno jedna od najboljih) Inace uzimao sam stvari preko newegg-a , koji ima visok rejting , na osnovu ocena musterija, i koji je pored mwave-a, zipzoom-a , da ne nabrajam dalje, najkvalitetniji site sto se tice online narucivanja...Nedavno su imali problem prilikom prodaje radeon 9800non pro, koji se pojavio na kratko "in stock " dok ga nisu svi razgrabili...kasnije se ustanovilo da je u pitanju bio black PCB na kome je kartica izradjena(dok su oni pogresno reklamirali red pcb) pa je izbio "skandal".....newegg je odmah ponudio cache refund, cak je i jednoj musteriji prihvatio da da 9800PRO.

Ja sam kupio brdo hardvera preko newegg-a i nikada nisam imao niti jedan problem. Jednom sam im pisao da bi mogli malo cesce da apdejtuju slike za hardver jer cesto ne odgovaraju onome sto prodaju. Oni na to ne obracaju mnogo paznje ali su sada itekako poceli da rade ne tom. Za pocetak su napisali da item mozda nece odgovarati onome sto je na slici. Inace to je ubedljivo najbolji on-line sajt u usa. Ostali su jaaaaaako teski za refund ili bilo kakav dogovor a da ne govorim sto drugi imaju neke genericke slike koje stoje za bar 5 proizvoda...
Pare dam coveku kad mi donese ili narucim odavde karticom koja se vodi u usa pa samo promenim siping adresu na onu na kojoj zivi prijatelj koji dolazi, vrlo prosto.
Sve preporuke za newegg!

Nazad
Vrh Dno