nejasno ti pitanje ali ajde da probam. Ako mislis da direktno narezes iso na disk i da pored toga narezes jos 1-2 fajla, neces uspeti sem ako ne koristis ultra iso ili neki slican alat.
Ako je situacija ovakva da narezes iso mislim kao fajl na dvd i pored toga jos 1-2 fajla biraj udf kompilaciju ako ti pravi problem sa velicinom iso-a.
Necu da ulazim u svrsishodnost bloat softvare koji ce jos malo postati operativni sistem kako su krenuli, dao sam mu ime parceta softvera koje je vec godinama jedno od najboljih (ako ne i najbolje po mom misljenju), i za koje sigurno znam da ce posao odraditi onako kako treba, bez medjukoraka 😛
da ne otvaram novu temu da pitam ovde:šta trebam da podesim u neru da bi mi narezao sadržaj kao "butabilan disk "?
Kako pored iso fajla narezati jos 1 ili 2 fajla istovremeno na disk?
U Neru recimo.
pa nije odmah po insertu, ali kada ga mountujes - isto kao da si ga ubacio u DVD, zar ne? + ovako su ti svi fajlovi na jednom disku, with no fuss.Da, ali onda nije butabilan dvd!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari