Šta je novo?

Napustio nas je Ivan Vuković - Joker

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Drage kolege forumaši,
Napustio nas je Ivan Vuković - Joker. Ivan je juče preminuo. Borio se sa rakom nekoliko meseci, ali nije izdržao.
Čast mi je bila poznavati ga, makar na forumu i zvati ga prijateljem, i van foruma.

Poslednja izmena:
Saučešće porodici i prijateljima 😞

Uvek je loše čuti ovakve vesti, a čuo sam ih kroz godine nažalost više puta. A što je najgore, ja nisam ni toliko star.

Saučešće porodici.

Uh, uzasne vesti... ne znam ga licno ali je osecaj kao da sam izgubio nekog dobrog druga...

Saucesce porodici... A ti Joker pocivaj u miru, cast mi je sto sam imao priliku da sa tobom razmenim koju rec...

Joker (Ivan) je bio pravedan moderator i, pre svega, dobar čovek.

Često smo pričali u mod četu i konsultovali se oko raznih stvari, sitnih i krupnih. Bio je aktivan učesnik i sagovornik, sve do pre par meseci, kada se razboleo. Ali - Ivan je uvek bio tu negde i javljao se povremeno. Znali smo da mu je teško, ali smo očekivali da se potpuno oporavi. Nažalost, nije bilo tako i ova vest nas je zatekla nespremne. Nedostajaće...

Iskreno saučešće porodici.

Ufff…ode Joker 😞
Neka mu je laka zemlja, a porodici i prijateljima iskreno saučešće, mnogo boli kad ode mlad čovek.

Nisam ga poznavao ovako ali sam ga vidjao povremeno u temama na forumu.. Tuzne vesti..

Nek mu je laka zemlja, saucesce porodici i prijateljima 🙁

Neka mu je laka zemlja, saucesce porodici, prijateljima.
Joker je bio supercool lik, izuzetno pristojan, smiren, duhovit, uvek na strani pravde i bio je veliki majstor u obradi kože. Smatrao sam ga prijateljem, voleo sam chatove sa njim i nedostajace svima koji su poznavali na bilo koji način! Tužan dan!
😔

Saučešće porodici, i neka mu je laka crna zemlja.

Saučešće porodici i prijateljima. Neka počiva u miru.

Stvarno mi je zao. Nadam se da nije patio.

Saucesce porodici.

Moje iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Moje iskreno saučešće. :(

Iskreno saučešće porodici.
Tužna vest za sve nas forumaše.

Nemam reči, jednostavno me je ova tužna vest zatekla i ostavila bez teksta. Skoro u isto vreme smo se registrovali ovde na forumu. 22 godine virtuelnog druženja a i van foruma smo umeli da razmenimo po koju. Divan čovek nas je prerano napustio. Prokleta podmukla bolest. Ivane neka ti je laka zemlja i počivaj u miru. Tvojim najbližima najiskrenije saučešče.

Sećam ga se s početka, par puta smo razmenili privatne poruke, ne sećam se oko čega, niti tih poruka sada ima...

Tuga! Moje saučešće tvojoj porodici i prijateljima. Počivaj u miru.

Mrzim tu gadnu boleštinu što tako zlo napadne i izjede čoveka. Svaki izgubljen život je tužan, a znameniti posebno.
Zbogom Joker, bićeš upamćen

Saučešće porodici.

Uh što ne volim ovakve teme, ali takav je život

Saučešće porodici i prijateljima

Saucesce prijateljima i porodici 😢

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno