Šta je novo?

naprslo staklo na tv-u

Pedja89

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poena
229
Ljudi slusajte sta mi se desilo, namestao sam krevet i povukao malo jace prekrivac a u prekrivacu bio daljinac a ja ga nisam video i odlete pravo u tv, i naprso panel u levom gornjem uglu, tv je samsung UE32H5300, sta da radim, koliko kosta panel da se zameni i jel se isplati uopste popravljati ga..?

Tesko da ce se isplatiti, koliko znam paneli se u servisima porucuju iskljucivo namenski, jer za takvom robom nema potraznje. Racunaj najmanje 200 evra. Koliko je ostecenje, da li je samo staklo puklo, ili se stvorila i crna fleka na mestu udarca (lcd bleed)?

Pa crna fleka i vidi se naprsnuce, a kad se ugasi tv ne vidi se da je ostecen

Iskreno to ti se ne isplati servisati. Mora da se porucuje ekran namenski pa menja. To ce oko 20k+ tako da mislim da se ne isplati...

Nadam se da ti nije pogodilo sredinu ekrana. Evo sta se meni desilo, klinac je ili pritiskao, ili udario TV, pojavio se odjednom potpuno crn krug precnika 7-8cm - isprva sam pomislio da je "crni flor" posto se pojavilo na neki dan zalosti :D
Srecom, vremenom je pocelo da se smanjuje, a narocito se smanjilo dok smo bili na odmoru pa je TV bio ugasen 10-ak dana, a vidi se da danas samo postoji neka mala mrlja. Sreca u nesreci je sto se cela radnja odvija u samom uglu TV-a, pa nisam planirao da menjam TV cak ni dok je bio veliki crni krug, a kamoli danas.

Nezgodno to sa ovim današnjim televizorima - trebalo bi da koriste Gorilla Glass. :d

A koliko bih mogao da ga prodam u ovakvom stanju?

Vrh Dno