Šta je novo?

napravite sami ZVER

stvarno extra konfa nema sta.

sve ssame vrh komponente joooooooj kad bi mi pokloniliiiiiiiiiiiiii

al nemam ja kinte za ovako neku akciju :wall:

Pa to i ja kazem, evo ako neko kupi ja cu fraj da mu je sklopim i TESTIRAM:):):)

vala bas Kiso.
za pocetak nema potrebe da se lupaju pare na onog preskupog korsaira. drugo, graficka i trece - uzeo bih drugo napajanje...

zaboravih-i monitor nije neki vrh....

PS al` ga je konfigurisao sa classic temom... :d

Poslednja izmena:
da...graficka(e) loše...fuj... :D

Baš sam sklepao jednu mashinu na tom site-u...samo $12,758.00.... :D
Još samo da prodam bubreg.... :guitar:

Kuciste je interesantno, ne toliko lepo koliko je raspored zanimljiv...

Graficka je ok; napajanje isto; procesor je odlican; kuciste mi se ne svidja; memorija dobra (kao sto kazes preskupa); maticna ok; kuler za procesor (???) su mogli neki noviji da izaberu; i sve to = sigurno ne zverska masina.

Od onoga što je naborojano jedino bih glasao za kućište, s obzirom da sam Lian-Li fetišista :) .... mada imaju i lepših modela.

Edit:

Ova rečenica je moj favorit:
Note: Do not eat the Silica Gel. I know it’s tempting, it looks like such a tasty snack after a hard afternoon of computer building, but trust me, it’s just not worth it.

:d :d :d

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
hm... meni se od svega tamo svidja samo kuciste - jos da je belo, bilo bi awesome :)

a sve one ostale komponente... paaaa, meni je i moj komp sasvim dovoljan, tako da nisam uopste fasciniran tim giga-mega-ultra konfiguracijama...

E bre ZoNi, a diskovi?!? To je vrh sto se tice storage. Ja sam bas hteo tako nesto da nabudzim kod mene samo mi fali dosta greenbacks za to.

Slazem se sa pricom da ovo nije vrh masina ali mislim da u tome nije ni poenta.
Svako od nas ima neki svoj san za ultimativnu masinu a vidim neki se ovde gade i na dual 7800gtx samo cu reci MISLIM STVAAAAARNOOOO

Masina je vrh za vecinu korisnika foruma to morate priznati (mada znam da ima onih koji bi svemu nasli manu)

Pa stereo lepo si rekao da svako ima svoj trip.

Ja bih radije uzeo sve ove WD diskove nego 2x GTX jer me i ovaj 7800GT zadovoljava, a obicni diskovi ne, mnogo su brate spori.

Sto se tice procesora, ja bih svakako uzeo Intel s tim sto verovatno ne bih bacao pare na 955 jer mi je dosta i 930 koji sad imam.

Ono sto bih stvarno voleo je 2GB RAM-a. I jos jedna sitnica, voleo bih da imam i onaj RAM disk ali ne onaj glupi Gigabajtov i-Ram ili kako se vec zove nego ima neki sto je uradjen kao 5.25" fioka u koju se stave moduli i baterija i kaci se na ide/sata direktno. Stavio bih u to 4GB RAM-a i na to stavio swap i temp -- to bi vise ubrzalo masinu nego FX62 ili 955EE.

Vrh Dno