Za ovo vrlo malo vremena, i na brzinu viđeno, mogu samo reći da je ovo i dalje TW tj nisu izmišljali toplu vodu i eksperimentisali (nepotrebno? Hmmm.U sledećoj TW igri bi možda i mogli). U glavnom, ja zadovoljan. Intrerfejs je manje više isti kao i gameplay tj njegove opcije, mada ima par novina. Mapa tj karta Evrope je "prava" mapa na stolu.
Igra se sastoji od tri celine: - Napoleons Campaigns koja obuhvata Italiju, Egipat, Europu i Waterloo
- Napoleons Battles, samo za sebe govori šta je i
- Campaigns Of The Coalition koja se deli na dva moda: Historical i World Domination
znači ima da se gustira do mile volje.
Naravno, i dalje su prisutne pomorske bitke.
Grafika je dobra i manje zahtevna (bolje optimizovana?) nego prethodni deo.
U 1680x1050 i sve na ultra high + AF 8x, osim senki koje su na high i bez AA imam 28/30 FPS u bitkama a isto toliko je i na mapi.
Pomeni u utiscima kakav je battle AI
AI je ok, ovce u stadu pa juriš. Rade šta im se klika, mada, kada nalete svoji jedni na druge, tu se malo utupave.Jedino mi topovske jedinice malo kvare idilu, nikako da se usaglasimo šta ja hoću a šta oni mogu

Ipak volim da igram u glavnom na mapi, bitke manje više - kad mi naspe, jednu od deset recimo.
EDIT: Mislim da su Rome i Medieval II, ipak naj u TW svetu.
Ljudi, a što u eri (više)terabajtnih diskova kukate da li igra zauzima 8, 12 ili 20 giga na hardu?

Mislim, ne držite valjda po 15-20 igara instalirano, pa da vam to toliko znači?
Pa mora malo....onako....valja se, po srpski

E ***, 15-20 igara.Pa valjda tu ima i drugih džidža-bidža