Šta je novo?

Napokon i ja prelazim na wireless ali trilema

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
niko ništa??

nemoj Cordless Desktop® MX™ 3200 Laser.
Ja sam je uzeo i ispi#deo sam od tog njihovog senzora,

hmmm, objasni

Evo ja upravo kucam sa tog kompleta (3200) i generalno nije los, ali - nervira me taj ekrancic koji su stavili posto nema nikakav backlight (zar je bilo skupo da se ugradi jedna lampica :D ), mish je ok (slican kao mx610 koji sam svojevremeno imao, samo bez onih tastera za mail/messanger) a taj senzor koji Rastafarian pominje je onaj sa leve strane na tastaturi koji sluzi za zumiranje i koji malo, malo pa pritisnem - slucajno naravno, pa bas nervira... E sad posto ovo nije moj komp nisam se ni trudio nesto da provalim da li moze da se iskljuci ili ne tj mozda ima neka fora de se ovo cudo trajno eliminise :) A tastatura je inace po meni ok, prijatna za kuckanje (samo sto u one rupice na palmrestu ulazi prasina/prljavstina pa to malo smara i sto meni licno nedostaje backlight na tasterima - *** navikao na Saitek Eclipse II :) ). Eto toliko o ovom modelu...

Poslednja izmena:
Zaintrigiralo me ovo oko senzora pa sam nasao resenje :)

http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=hardware&message.id=7359

U principu preporucuju software UberOptions kao trajno resenje, a jednostavno resenje (ukoliko nekome ne treba ili ne zeli da instalira ovaj software) je da se pritisne taster FN (pored desnog ALT-a) pa onda taster Close tj taster sa simbolom X koji se nalazi odmah pored prokletog senzora :D - probao, sljaka - milina jedna :) E sad mi se tastatura vec vise svidja ;):D

Da, taj glupi senzor ne moras ni a pritisnes nego samo prodjes iznad njega on zumira ili od zumira....da otkacis:mad:.
Sta znam mis je dobar, tastatura ima malo "dublje" tastere (valjda je to posledica rada na poslu i navike na laptop), baterije nisam ni menjao u njoj, traju bas dugo.
.....
Thanks GSM za tip. Radi sad "kako treba":D

Znači imate preporuke za MX3200?

pa. . . odradjuje posao (zavaljen u fotelju sve lepo radi) takoo da.....da

@ rastafarian - nema na cemu, naravno :) Drago mi je da moze da se resi u par koraka, a da ne moze, i da je tastatura moja, ja bi uradio ono sto predlaze lik u poslednjem postu sa linka koji sam ostavio - tj lepo otvorio tastaturu i iskljucio iritirajuci senzor :D

@ /Neo\ - pa generalno komplet nije los. Ova druga 2 koja si naveo u prvom postu nisam imao prilike da probam pa ne mogu da poredim. Evo drugar 3200 ima vec par meseci i radi zaista korektno, a da pritom nije imao nikakvih problema oko prekida konekcije, zakucavanja misa/tastature i sl. Mislim da je i garancija na komplet cak 5god ako se ne varam.

Evo samo jedan mali update posle cca 6 meseci vezano za MX3200 komplet... Dakle, tastatura je generalno ok, ali mish.... Mislim radi on, ali obe bocne gumirane povrsine su se toliko oljustile da to izgleda bas bas ruzno :S: a klizaci se svi pomerili sa prvobitnih pozicija - dal` im je los taj lepak ili sta vec... A napominjem da se koristi regularno na kvalitetnoj podlozi (znaci nista drljanje po hrapavom stolu i sl :D ) i da se ne koristi za gaming vec za standardnu office/net/multimedia upotrebu... Nekako sam vise ocekivao, da budem iskren :S:

@GSM
Moj i dalje kao nov:)
Nemam pojma mozda kod tebe neki los primerak, btw na tastaturi baterije jos nisu menjane.

@GSM
Moj i dalje kao nov:)
Nemam pojma mozda kod tebe neki los primerak, btw na tastaturi baterije jos nisu menjane.

Znas kako, ovo nije moj komplet, vec zeninog buraza, al` ga ja koristim naravno kad god odemo tamo :D E sad, znam da se njemu dosta znoje ruke, pa verujem da moze da bude do toga, ali ipak... Nije ovo neki jeftini komplet no name firme kupljen na buvljaku a i koristi se samo nekih 6 meseci i to, kao sto rekoh, standardno za office, net i sl... Naravno, komplet je u garanciji mada nisam bas siguran da bi to moglo da se ostvari kod nas tj ima li uopste svrhe reklamirati? Mozda da sibnemo mail Logitechu direktno pa da vidim kakav je njihov stav po ovom pitanju?

Znas kako, ovo nije moj komplet, vec zeninog buraza, al` ga ja koristim naravno kad god odemo tamo :D E sad, znam da se njemu dosta znoje ruke, pa verujem da moze da bude do toga, ali ipak... Nije ovo neki jeftini komplet no name firme kupljen na buvljaku a i koristi se samo nekih 6 meseci i to, kao sto rekoh, standardno za office, net i sl... Naravno, komplet je u garanciji mada nisam bas siguran da bi to moglo da se ostvari kod nas tj ima li uopste svrhe reklamirati? Mozda da sibnemo mail Logitechu direktno pa da vidim kakav je njihov stav po ovom pitanju?

pa jedino da probas, nemas sta da izgubis :). Kazem ti ja moj koristim bas intezivno, kao nov je i nozice i ona guma sa strane

Evo da updateujem - kontaktirali smo Logitech direktno, popunili sve sto treba, poslali sve fotke misa i fotke svih serijskih brojeva, garancije i sl (sve sto su trazili, jel :) ) i evo, bas pre neki dan stigao paketic na kucu :banana: - poslali ljudi novi mis, uz izvinjenje za eventualne neprijatnosti usled koriscenja onog prethodnog koji se oljustio k`o banana :S: U svakom slucaju, svaka cast ljudima iz Logitecha na ovako profesionalnom pristupu :)

planiram da kupim ovaj kombo i prodam miša, jer imam MX1000. da li je uopšte moguće upariti ovu tastaturu i mog miša? jel neko probao nešto slično?

Nazad
Vrh Dno