Šta je novo?

Napokon digitalna centrala na ceraku

Misha R

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2001
Poena
619
evo nocas posle 16 ili 17 dana od obavestenja da ce mi zameniti broj bio sam na netu na staroj centrali i samo mi je pukla veza i posle 2 sekunde kada sam se drugi put spojio imao sam sta da vidim 52.0 e jadni mi cemu se mi radujemo ali bolje ista nego nista...
inace menjaju sve brojeve od 50 do 513 a ove 514 i gore jos ne a svi brojevi od 514 pa na gore su dvojnici prvo menjaju nas direktne pa za dvojnike sta ostane...

u pravu si..ja sam bio 504xxx,i promenuli su me,na bolje 🙂 ,dok moji matorci koji zive u istoj ulici[515xxx]su i dalje dvojnici...i da.. oni su pravili vece racune od mene,tako da visina racuna definitivno nije kriterijum

Kakvi su to S L E P C I, mislim na Telekom :brow: , 03.09.2003. mi je doslo obavestenje da ce u roku od 15 dana da dodje do promene broja, evo proslo je 20 dana i NISTA.

Mislim, nije to toliko veliko zakasnjenje, bar za nase uslove, nego ja se primio kao mlad majmun kada sam procitao ono obavestenje, posto sam racunao da cemo mi na Ceraku ostati vecita VUKOJEBINA, i posto sam prodao komp kada sam otisao u VJ i sada sam na onom u kancelariji, te sam vec poceo da planiram veliku kupovinu.

Aaaa (dugacak uzdah, prim. prev. autor). mozda ce i kod nas biti jednog dana bolje, M O Z D A ctp; ctp; ctp; Ali oni ce ostati slepci i kada svima prebace veze na digitalne centrale.

Ciao!

P. S. Da li je neko od vas komsija sa ceraka bolje informisan u vezi http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~vciric/ !

Jos jedno pitanje, ko je od ljudi na Benchu sa Ceraka?
Prijave primamo u elektronskom obliku do 23.09.2003. u 24.00h! 😀

Bele Vode 🙂
to je komsiluk..
51x-xxx
ali nazalost dvojnik, komsija do mene je dobio 2 ispred broja 🙁

I kako covek da bude tolerantan...
pa dodje mi da posecem sve kablove i dignem centralu u vazduh kako bi ih naterao da postave novu centralu za sve nas :smack: :cuss: O🙂

Heechee je napisao(la):
Bele Vode 🙂
to je komsiluk..
51x-xxx
ali nazalost dvojnik, komsija do mene je dobio 2 ispred broja 🙁
Apsolutno isti slucaj, samo 100-200 metara dalje/blize tj. Zarkovo 🙂 Takodje sam dvojnik i na analognoj centrali, a komsija u zgradi dobio 2 ispred broja pre 10 dana...

Heechee je napisao(la):
I kako covek da bude tolerantan...
pa dodje mi da posecem sve kablove i dignem centralu u vazduh kako bi ih naterao da postave novu centralu za sve nas :smack: :cuss: O🙂

Polako komso, meni uveli dvojku, sad leti net.. Mob se dobija iz prve.. izlaz pre nego sto dignem slusalicu (D)

I ja sam imao trip da ih dignem u vazduh, ali "They said that no man is an island, and good things come to those who wait.." cheers

Poz. :wave;

Heechee necemo mi skoro dobiti tu centralu. Mislim da bi trebao da je dignes u vazduh, onda bi, kad vec moraju, je zamenili digitalnom. Enivej ja sa u Zarkovu (kod one pijace).

Konačno su me priključili na digitalnu centralu! Ali i dalju su slepci!!! :whip

Što se tiče dvojnika, redosled dodele je sledeći:
1. stari pretplatnici bez dvojnika
2. novi prtplatnici (oni bez broja)
3. dvojnici, a kada, ni sami ne znaju!

Nazad
Vrh Dno