Koji lik cje menjati 450w chieftec za 450 cors? bozhe... Osim toga shto ne bi radilo to na tom chieftecu?
Samo kad bi Chieftec-ovih 450W bilo isto kao i Corsair/Seasonic-ovih 450W.Ta konfiguracija (sa sve novom grafickom) ne bi ni u jednom momentu vukla vise od ~370W tako da bi radilo i sa ovim napajanjem. Chieftec napajanja su dobra i zameniti ovo napajanje za Corsair iste snage bi bilo bacanje para. Takodje, Corsair se jako tesko nalazi u prodaji pa ga svakako ne bih preporucivao nikome (licno iskustvo - izgubio sam 2-3 nedelje cekajuci na isto i na kraju ga nisam ni dobio). Jedina prednost uzimanja novog (jaceg) napajanja bi bila ta sto ono ne bi bilo toliko optereceno (mada ni ovo ne bi bilo bog zna kako optereceno osim u ekstremnim situacijama) i mozda bi bilo tise, ako je to uopste bitno ili trenutno problematicno.
Takodje, Corsair se jako tesko nalazi u prodaji pa ga svakako ne bih preporucivao nikome .
Samo kad bi Chieftec-ovih 450W bilo isto kao i Corsair/Seasonic-ovih 450W.![]()
Ja sam rekao bar Cors 450W jer znam da bi ona mashina radila sa njim bez problema.pbolji je seasonic, ali ova pricha ti je LOLZnachi ako neshto NECJE da potera chieftec od 450w to znachi da treba da odesh i kupish seasonic od 450w? Interesantno....
LOL, idesh na ignore, javi se da te skinem kad prestanesh da prichash...gluposti...
LOL, idesh na ignore, javi se da te skinem kad prestanesh da prichash...gluposti...
LOL, idesh na ignore, ...
Ajde samo objasni u cemu se sastoji moje "lupetanje". To da ce raditi na Seasonicu ili da mozda nece raditi na Chieftecu?Niko ne mozhe isto to da kazhe ni za seasonic
Zashto da te stavim na ignore?
Naglasio sam namerno kako ne bi chovek lupetao vishe i smarao i mene i druge...ovako valda konta da nema svrhe...
Ne znam da li se iznervirao, niti me interesuje, niti me dotiche, niti mi je bio cilj da se iznervira......
Ovo je koristan info, mada 9800GTX ima 2x6pin konektora za razliku od 8800GT koji ima jedan.E sad je tu problem shto taj Chief nema 2 6pin PCI-E konektora (ne znam da li ima i jedan), pa bi moralo da ide preko molex->6 pin PCI-E konektora, shto ce reci da bi doshlo do poveceg opterecenja 12V usled deljenja grane sa HDDom i optikom.Ja konfu iz potpisa bez problema teram na pomenutom chifu.
Ovo je tacno i to je jedini moguci uzrok problema. No, svakako bi prvo trebalo probati, pa ako radi - cuti i vozi.9800GTX ima 2x6pin konektora za razliku od 8800GT koji ima jedan.E sad je tu problem shto taj Chief nema 2 6pin PCI-E konektora (ne znam da li ima i jedan), pa bi moralo da ide preko molex->6 pin PCI-E konektora, shto ce reci da bi doshlo do poveceg opterecenja 12V usled deljenja grane sa HDDom i optikom.
Da ne tupimo vishe, neka covek proba, pa ako radi neka tera tako ako mu se svidja.
aj' turi i mene na listu:smoke:
Pa Corsair 450W je jaci od Chiefa 450W jer Cors daje 450W kontinualno a Chief ne.Hm..niko ne spori da je seasonic bolji, ali ako je chieftec 450w malo za neshto, a sumnjam da je malo za ovo no nebitno, zar nije bolje reshenje uzeti neko JACHE napajanje nego samo boljeg proizvodjacha? Ima chieftec turbo serija za ~90e = 750w? da ne spominjem GB odin? pa OCZ? Zashto mora biti seasonic? zato shto ga dotichna osoba ima u konfiguraciji i onda je to najbolje na svetu? E pa imam iznenadjenje za vas, 99% ljudi nema seasonic napajanja i rade im kompovi sasvim normalno![]()
Tebe volim
E pa imam iznenadjenje za vas, 99% ljudi nema seasonic napajanja i rade im kompovi sasvim normalno![]()
Ma jokDojadilo malo corsair pa corsair
Toliko ga velichate kao da je taj vx450 bolji od enera i tagana sa po 300w vishe
Aj makar da ga ima u prodaji...nego treba da chekash mesecima da bi kupio napajanje kao da nema drugih napajanja koja "rade posao"
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari