Šta je novo?

Naplata rada?

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Trebao bih odraditi neki 'seminarski' rad ili sta vec, ne za sebe, koji bi kombinovao word, excel, access, visio, sprziti na cd, napraviti autoplay menu, uvezati nekim linkovima itd...ne znam jos detaljno sve. E sad, koliko realno to kosta, koliko bih mogao uzeti za to? Znam da je tesko sad ovako bez puno podataka reci koliko, ali nesto otprilike?

Kod nas se ovamo seminarski radovi, text suvi na 3-5 strana naplacuje 15-20e, tako da bi ti za taj rad mogao da uzmes makar duplo

Pa ispod 50e ne prihvataj,pogotovu sto mi iz tvoje price deluje da nije bas obican seminarski vec nesto sto zahteva vise posla 🙂
Recimo jedan moj kolega pise diplomske radove za 200e i to je cena za prijatelje jos,ovako je jos skuplje-ali to je mesec i vise dana posla :d

moje iskreno misljenje je da taj za koga radis ako nije spreman da nauci/uradi, trebalo bi da je spreman da plati ... a ti ako mozes da odradis lep posao .... naplati oko 100e .... sad zavisi sta je i koliko je bitno mislim ... vidi koliko ti vremena treba.

Nazad
Vrh Dno