Šta je novo?

Napajanje

• Začetnik teme Začetnik teme MY_NAME_IS_HJFS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

MY_NAME_IS_HJFS

Guest
Znamo da za ovrerclock treba imati itekako dobre komponente ali treba imati i napajanje koje ce prebaciti snagu STRUJE.

E sada posjedujem CODEGEN 400W napajanje i kazu mi da ono ne daje punih 400W ali mi nije jasno koliko onda daje.

Imam ponudu da predjem na 500W CODEGEN isto ali neznam dali se isplati davati ojre za 100W vise napajanja.

Cijena 500W modela je 30 eura.

Sa bartonom mobilcem valjda ce moci opstati na 1.85.

P.s. i naravno dali ce moci 400W odnosno 500W progurati ove graficke nove kao 6800ULTRA

POZ::: :smoke:

Koliko sam ja shvatio kod napajanja je u vecini slucajeva opterecenje na +12v tako da je ono kriticno e sad treba preracunati jos se ne zna za (graficku6800ultra oko100w) na koje napone ce se oslanjati tako da bih se pre opredelio za neko 400w kvalitetnije napajanje necu da favorizujem nijedno,a znamo koja su to.

MY_NAME_IS_HJFS je napisao(la):
<snip>

Cijena 500W modela je 30 eura.

<snip>

Ovo mi je malo sumnjivo....svoje od 400W sam platio 50E, a vazi za losija napajanja...

tex707 je napisao(la):
Ovo mi je malo sumnjivo....svoje od 400W sam platio 50E, a vazi za losija napajanja...

Kinezi uvek imaju problema sa arapskim brojevima :d a tek zko je iza broj W :d :d

Tacnije 25eura je ovo 500W codegen
Kada bude bilo 15, uzimam dva za sebe! :d

Tacnije 25eura je ovo 500W codegen

To sve govori o kvalitetu. Najbolji pokazatelj ti je cena, a ne koliko je neko napisao da je Wati. Ako hoćeš iole solidno napajanje za nove procesore i grafičke, moja ti je preporuka za Tagan 380 W koje je nešto preko 50 Evra ili Enermax 350 W., koji je oko 60 Evra. Ako nemaš mnogo uredjaja na 12 V, nego veliku potrošnju grafičke i procesora, moraš da gledaš da ti je combine 3,3 V + 5 V što veće, tj. da može da prodje na ploču kontinualnih 60-70 Ampera.

LOL 🙂 http://www.codegenworld.com Ovo su PRAVI PRAVCATI CHINEZI !!! 500w napajanje nema na njihovom sajtu, znaci da brze prave nego sto azuriraju. Da ne pominjem da imaju i redundant napajanje !!! ono je verovatno oko 35e 😀

Nazad
Vrh Dno