@laca12 oseti se malo, jbg, dok nije bio veliki, na pocetku Cybenetics programa bilo je drukcije, veoma je detaljan sa manama, al takodje i objasni u video snimcima svojim ponekad, sta nije toliko strasno (iz toga verovatno dolazi zbunjenost kod ljudi, od pocetka on te neke mane ne smrate prevelikim, al bodu oci kad se pogleda zadnja strana, i kad neko samo povrsno proleti kroz review i slicno). To da nije strasno se ne vidi iz clanaka na tomshardware/techpowerup, konkretno recimo za Fractal Design Ion+
Valjda ce se vratiti jonnyguru forum isto, sam Jguru isto debelo vuce ka corsair stvarima xD, al drugi clanovima foruma to balansiraju lepo, i onda malo unakrsnog poredjenja izmedju Aris-a/Johnnyguru-a/i linustechtips/tomshardware liste ljudi je taman da se iskristalisa dovoljno tacno nesto.
Al i ti imas kontra-interes Laco i drugi u tvojim pozicijama xD, demokratizacija znanja o kompjuterskim delovima sigurno vas tera malo da se znojite, i prisecate laksih vremena (salim se malo naravno ne znam te licno, mozda si inzinjerska dusa, i u stvari se znojis da objasnis na poslu da sad moze lakse da se proceni sta ce se prodavati uz samo malo ulaganja pracenja drustvenih mreza/foruma i slicno, cak i bez famoznog big data), ili da ce bolje biti sturiji sa uvelicavanjem u marketingu u buducnosti nego ne, zbog GamersNexus/ActuallyHardcoreOverclocking/HardwareUnboxed sindroma/uticaja i paralela sa zlatnim dobom istrazivackog novinarstva posle drugog svetskog rata.
Jedino sto je ocigledno je da Guras FSP isto koliko Aris i Johnnyguru guraju Corsair (Ali neka, i treba, falio nam je jos jedan brend takav, kao kontra-teg na Cooler Master veliki brat/Antec mali brat, samo furaj, nadam se da si ti ili neko koga znas bio i iza Superflower guranja, uf to da nam je ostalo isto, uf uf, gde bi sad bili, al ni FSP nije za bacanje, cak na protiv za nas, bombonica. Isto ko god da je iza VipHouse-ovog gurkanja be quiet-a, pun pogodak, i Exceed sa Phanteks-om, i Nova sa Arctic Cooling-om, i koji god dobavljac jeste ili nije iza svega.
Samo pokrivaju dve strane trzista

(FSP/Antec na jednoj i ostali na drugoj strani, a ima nas dosta kojima je ova jeftinija strana trzista bitnija) Antec isto ne smem zaboraviti sa novim stvarima.
Zato je tu Suna bio car, uh kad se setim prvi kontakt sa detaljima o napajanjima iz njegovih odgovara na itsvet komentarima, vratio me u srednju elektrotehnicku skolu samo tako covek

Da nema njega ne znam da li bi toliko istrazivao/uporedjivao/gledao za napajanja, verovatno da, da izaberem najbolje, al verovatno ne ovoliko