Majstore malo si tvrdioglav al nema veze oni koji budu pakovali masinu nadam se da ce tvoje komentare uzeti sa rezervom. Ova SLI konfa sa pikovima dobacuje preko 700W-720W debelo, a komponete koje su koristili su sami minimum :d
Pa samo ubaci dodatni raid kontroler i dodatna dva, tri harda, izbaci jednu graficku karticu i eto ti ekvivalencije, na sve to klokni CPU jos malo, klokni graficku jos malo (tamo je nisu ni oveklokovali) i sta mislis kolika ce potrosnja biti, ali sta ja tebi da pricam ti sve znas. Mislim cemu polemika oko svega kad ni racunicu ne izvodite kako treba. Ako znam da mi masina trosi u full loadu vise od 550W, a manje od 700W logicnio je da cu uzeti napajanje sa rezervom, e sad koliko pa sam cu morati da procenim kako bi isto bilo rastereceno, a da me ne zaboli glava ako budem uzimao dodatne hardove, ili 5.25 uredaje, ili nedo bog dodatnu graficku katicu. Ponavljam SLI sistem koji su koristili je sami minimum.
Mislim imate realne komentare, rezultai vam ispred nosa i vi opet ma 550W je dovoljno, 550W je minimum za single varijantu koju planirate da ocujete, sa pomenutim dijapazonom komponenti.