Šta je novo?

Napajanje za Phenom II X4

Goor

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koje napajanje do 100e uzeti tj koji proizvodjac i koja snaga je optimalna da budem miran sa njim 2-3 godine?
Konf je za sada:

Phenom II X4 B50
TA790GX
4 Gb DDR 2
GF 8800 GT G92
WD 1 Tb Black
DVD-RW
3 venta u kucistu
sve je to do sada gurao chieftec 400W, i dalje je on super ali ima vec 4 god a uskoro se menja u konfiguraciju grafika,dodaje jos jedan HDD, nova ploca i DDR3.

Prelistaj malo prethodne teme. Ali za 100e mozes da uzmes ladno Corsair TX seriju sa kojom ces moci da dodajes jos jos jos hardvera. Ili mozda modularnog HX...

Moje napajanje bi ti sasvim lepo odgovaralo.
Pogledaj moju konfiguraciju, a onda pronadji korisnika Ninoslav1983 i pogledaj njegovu, pa ces videti sta sve moze da se gura sa napajanjem koje imamo nas dvojica (i jos ko zna koliko hiljada ljudi).. ;)

Ih bre, sa 600W ima da poletis. Ne znam koji bez moderator ovde je sa HX520 vukao OC CPU, Raderona 4850 ili 4870 4GB DDR2 i 2HDD-a ili 3 :)
Ali ako imas 100e na rasplaganju, ja ne bih bacao pare bezveze ako nema potrebe. Jedino ako ne planiras da ubacas neki zestok hardver u buducnosti. A pod zesto mislim na ove azdaje od GPU-a i OC procesore. I gomilu HDD-ova. U suprotnom, cuvaj lovu za nesto drugo.

EDIT: Ti imas integrisanu g karticu :)

Poslednja izmena:
Moje napajanje bi ti sasvim lepo odgovaralo.
Pogledaj moju konfiguraciju, a onda pronadji korisnika Ninoslav1983 i pogledaj njegovu, pa ces videti sta sve moze da se gura sa napajanjem koje imamo nas dvojica (i jos ko zna koliko hiljada ljudi).. ;)

Hehe istina :)

i5 + 4 GB + 2 x HDD + optika + 5850 + 7 * 12 cm ventilatora = radi bez problema :banana:

P.S. Ova gornja recenica lici kao na ono kad u muz.slagalici resavaju one matematicke probleme :type:

Nesto sam gledao po netu i zaista dosao do zakljucka da je CHIEFTEC
CFT-600-14CS 600W sasvim solidna kupovina, jer vidim da neki likovi na tom napajanju drze zesci hardver od mog I TO MNOGO ZESCI :) Jedino nzm koliko se dobija garancija na Chieftec napajanja?
Recimo Corsair TX ili HX sto mi je predlozio coldman ide 5 godina garancije!!!

Ma ja sam na OCZ SxS 500W terao masinu iz potpisa bez problema.
Preporuka za Corsair u svakom slucaju, eventualno CFT. Ja bi na Corsair isao, zbog garancije i svega ostalog. Ali ako je cena bitna onda ce i Chief da zavrsi posao ;)

CFT-600-14CS 600W sasvim solidna kupovina, jer vidim da neki likovi na tom napajanju drze zesci hardver od mog I TO MNOGO ZESCI :) Jedino nzm koliko se dobija garancija na Chieftec napajanja?

Dve godine je garancija...

Hvala Serveto na informaciji, ipak mi Corsair dodje kao bolja kupovina. Uskoro se blizi dan shopinga :)

Ovo tipa 5 godina garancija... :party: tesko ostvarivo kod nas!

Vrh Dno