Pretpostavljam da je ono iz potpisa sa dodatkom X2...Rax13 je napisao(la):Zavisi shta je josh u mashini... Aj napishi celu konfu. :wave:
Verovatno, ali ajd' reko da pitam[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Pretpostavljam da je ono iz potpisa sa dodatkom X2...![]()
Zavrsice mu LC to ladno
Rax13 je napisao(la):Zavisi shta je josh u mashini... Aj napishi celu konfu. :wave:
q3railer je napisao(la):Pa recimo moja konfiguracija+X2, znachi 550W, OK, cisto da znam, bogami trosi dosta...Cenim da kada bi ukljucio konf sa X2 na APC UPS od 400W da bi prso ko oblanda, sha vi mislite?
The Spinner je napisao(la):400W ili 400VA?
q3railer je napisao(la):400W=650VA, nego to pitam zbog jedne prethodne situacije. Naime kada sam sklopio ovu konf (360W Chieftec + recimo 23W za monitor potrosnje to je malo ispod 400W maksimalnog opterecenja) prikljucio sam je na APC UPS 300W=500VA i UPS se s*ebao do jaja, sada kada ga ukljucim pocinje da pisti da je preopterecen iako nista na njega nije prikljuceno, tako da se mora voditi paznja i o tome, pretpostavljam da u konf sa X2 treba jaci UPS, koji moze da pokrije 600W snage?
M_M je napisao(la):Vidi moju konfoguraciju. Imam APC SmartUPS 700i (700VA, oko 450W), i Opti170 overklovan na 2.6GHz, i sve lepo radi 24/7 na napajanju od 430W (15A i 18A na 12V granama, 29A zajedno). UPS kaze da je opterecen nekih 75-80% kada masinu opteretim maksimalno (S&M + 3DMark06), a dok je slabo opterecena (recimo surfujem), onda je opterecenje UPS-a oko 50-55%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari