Šta je novo?

Napajanje USB-a?

yugo

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
319
Imam jedan problem...ne znam napamet oznake LT ali mislim da nije vazno u pitanju su acer i toshiba...na toshibi sam probao 2 web camere nize klase od oko 20EU i jedna daje BSOD a druga ne moze da se instalira odnosno instalira samo microfon...

Na aceru obe rade perfektno a napominjem da je apsolutno isti windows XP SP3 i koristio sam apsolutno iste drivere sa CD za obe camere...prvu ukljuci i ide BSOD a drugu kao trazi neki SYS file beskonacno...iako postoji taj SYS on ga trazi iznova a na drugom LT ni ne pominje SYS file...

Obzirom da nisam imao vise resenja,na sajtu proizvodjaca sam medju prvim problemima nasao upozorenje da neki laptopovi nemaju dovoljno napajanje USB da bi kamera radila te je pozeljna kamera sa sopstvenim napajanjem...pa pitam da li je to moguce posto sam siguran u SW i dobre drivere i drugo pitanje je da li postoje webcamere za notebook bas zbog toga...

Ako toshiba nema dobro napajanje na usb-ovima onda stvarno neznam sta da kazem lol.

Probaj neko externo usb napanje da napravis pa onda probaj ili napravi spliter za taj usb(2 usb-a prikljucis paralelno na lap i onda ide kamera na to ako mozes da shvatis sta hocu da kazem) imaju taj nacin vezanja neki externi diskovi za laptop(tj fioke) pa potrazi po net-u.

Nazad
Vrh Dno