R r!sc! Čuven Učlanjen(a) 22.08.2000 Poruke 2,729 Poena 785 02.05.2003 #1 Zanima me čemu služi i da li treba da se dovede napon u onu četvoropolnu utičnicu pored glavnog napajanja ploče ? Napajanje koje koristim ima tu mogućnost. Pozdrav, Boban btw, trenutno na RO, back on 12 days =) S I T - N O
Zanima me čemu služi i da li treba da se dovede napon u onu četvoropolnu utičnicu pored glavnog napajanja ploče ? Napajanje koje koristim ima tu mogućnost. Pozdrav, Boban btw, trenutno na RO, back on 12 days =) S I T - N O
Misko Čuven VIP član Učlanjen(a) 02.10.2000 Poruke 5,133 Poena 769 02.05.2003 #2 r!sc! je napisao(la): Zanima me čemu služi i da li treba da se dovede napon u onu četvoropolnu utičnicu pored glavnog napajanja ploče ? Napajanje koje koristim ima tu mogućnost. Pozdrav, Boban btw, trenutno na RO, back on 12 days =) S I T - N O Kliknite za proširenje... Bodi slobodno, sluzi da da malo vise struje ploci.
r!sc! je napisao(la): Zanima me čemu služi i da li treba da se dovede napon u onu četvoropolnu utičnicu pored glavnog napajanja ploče ? Napajanje koje koristim ima tu mogućnost. Pozdrav, Boban btw, trenutno na RO, back on 12 days =) S I T - N O Kliknite za proširenje... Bodi slobodno, sluzi da da malo vise struje ploci.