vezmar je napisao(la):Koje je po vama najbolje napajanje (24 pinsko +4) koje se pokazalo kao best buy za AMD64 platforme,hvala.Pozdrav
Na tvojoj ploci je znatno losija naponska jedinica nego na tom MSI-ju, otud i takva razlika.vezmar je napisao(la):Problem je sto mi se ploca bas nesto ne slaze sa ovim napajanjem dok sa MSI K8n platinum kod drugara radi sve ok,npr kod njega je 12v=12.1;3.3=3.32,5=5.08.E sad u mom slucaju 12=11.776;3.3=3.28;5=4.952.Sve nam je od komponenti isto sem ploce,a na netu sam nasao da se moja ploca nije nesto pokazala sa 20 pinskim napajanjem.
ZorMi je napisao(la):Sebi sam juče zbog nove ploče kupio CoolerMaster 450W RealPower. Hteo sam zbog buke 120mm termo-regulisani ventilator i to mi se našlo jedino pri ruci (osim CM 550W RealPower :trust: i nekog isto tako skupog Chiefteca).
Jeste. Ovaj drugi duplo jeftiniji od 430W nema 12cm kontrolisani fan, sve ostalo (veća snaga, LED, pokazivač, active PFC...) mi nije bilo bitno.Punkass je napisao(la):jel' to ovo?
Punkass je napisao(la):jel' to ovo?
PSU CoolerMaster Super Silent 450W, with intelligent 12cm fan control, LED, Active PFC, izvor za napajanje, garancija 3 god. 6,650 79.9
da li je tolika razlika izmedju njega i
PSU CoolerMaster Extreme PMSP 430w, ATX12V V1.3 Passive PFC with EU Cable izvor za napajanje, garancija 3 god. 3,300 39.6
(duplo skuplje)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari